Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
16.04.2018

Lahden seudun liikenne kerää kokemuksia bussimatkustamisesta – Vastaa ja vaikuta tuleviin bussireitteihin!

lahti joukkoliikenne kysely

Lahden seudun liikenne laatii kuluvan vuoden aikana runkolinjastosuunnitelman. Uudet linjat otetaan käyttöön vaiheittain nykyisten liikennöintisopimusten päättyessä vuosien 2019 - 2022 aikana. Runkolinjastosuunnitelman tueksi Lahden seudun liikenne kerää nyt matkustajien kokemuksia bussilla matkustamisesta asiakaskyselyllä.

Kyselyyn voi vastata verkossa osoitteessa https://app.maptionnaire.com/fi/4056 tai Lahti-Pisteessä 29.4.2018 mennessä. Kysely löytyy myös Heinolan kirjastosta ja Hollolan asiointipiste Piipahluksesta ajalla 23. – 29.4.2018. Lisäksi huhtikuun lopussa haastattelijat kiertävät kyselylomakkeen kanssa tietyillä linjoilla myös busseissa.

Nettikysely on toteutettu Maptionnaire -kyselytyökalulla, jossa on mahdollista perinteisten vastausvaihtoehtojen lisäksi merkitä karttaan kohteita, kuten pysäkkejä tai kehittämistä kaipaavia paikkoja sekä reittejä.

Sekä paperi- että verkkokyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Lahden seudun liikenteen 50 euron lahjakortit, jolla voi ostaa Waltti-matkakortin ja/tai ladata sille arvoa tai kautta.

Lisätietoja runkolinjastosuunnitelman etenemisestä Lahden seudun liikenteen blogista http://www.lsl.fi/runkolinjastosuunnitelma/.

Kategoria: