Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Laboratorio

Fimlab Laboratoriot Oyn Heinolan toimipisteessä otetaan näytteitä Heinolan kaupungin terveystoimen, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköiden, Sysmän sosiaali- ja terveyspalveluiden ja Työterveyshuolto Wellamon lähetteillä. Otamme näytteitä myös yksityislääkärin lähetteellä, mutta tutkimukset sekä näytteenotto ovat maksullisia.

Ajanvaraus
Laboratorion näytteenotossa on käytössä vain ajanvaraus. Ajanvaraus tehdään joko verkossa tai puhelimitse. Laboratorioajanvaraus tehdään osoitteessa www.fimlab.fi Ajanvarausta varten tarvitset lähetteen, henkilötunnuksen ja puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Puhelimitse ajanvarauksen voi tehdä ma-pe klo 7-18 puhelinnumerosta 010808515. Laboratoriopalveluita koskevissa kysymyksissä palvelee asiakasneuvonta 03 311 74445 ma-pe klo 8-16. Asiakasneuvonnassa ei hoideta ajavaruksia  tai –peruutuksia eikä anneta tutkimustuloksia.

Laboratoriossa asiointi
Ajanvaranneiden asiakkaiden ei tarvitse ilmoittautua laboratorion toimistossa, vaan heidät kutsutaan laboratorioajanvarauksen yhteydessä saadulla numerolla tai nimellä suoraan näytteenottoon. Vuoronumeroa ei siis tarvitse ottaa.

Näyteastioiden hakeminen ja palauttaminen
Kotona otettavien näytteitä varten voi näyteastian hakea vastaanottotoiminnan aulassa olevasta näyteastiakaapista. Kotona tehdyt näytteet palautetaan laboratorion aulassa olevaan INVA-vessaan ohjeiden mukaisesti tai tarvittaessa laboratorion toimistoon vuoronumerolappua käyttäen. Näytteet palautetaan näytteenottajalle mikäli näytteenottoaika on varattu.