Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
25.04.2019

Kylpylänpuiston ideakilpailu käynnistyi – kilpailussa haetaan sekä ostotarjouksia puiston rakennuksista että toteuttamiskelpoisia ideoita

Kylpylänpuisto ilmakuvassa

Heinolan Kylpylänpuistoa, kehitetään kaksiosaisella tarjous- ja ideakilpailulla. Alueella on mahdollisuuksia edelleen lisätä kaupungin vetovoimaa ja saada kaupunkilaiset ja matkailijat viihtymään ja viipymään alueella.

Tarjouskilpailulla Heinolan entisen kylpylän rakennuksille ja Malinin talolle haetaan uusia omistajia ja käyttötarkoituksia. Kaupunki myy kulttuurihistoriallisesti arvokkaat rakennukset tarjouskilpailulla siten, että pääpaino kilpailun pisteytyksessä on toiminta-ajatuksella. Myytävät rakennukset ovat entisen kylpylän päärakennus, ns. kuivahoitorakennus sekä samassa korttelissa sijaitseva asuinrakennus. Lisäksi myydään Malinin talo osoitteessa Kirkkokatu 3.

Kilpailun toinen osa, ideakilpailu, antaa mahdollisuuden päästä mukaan kesäkeitaan kehittäjäksi ja toimijaksi kevyemmälläkin panostuksella. Ideakilpailun tarkoituksena on löytää tuoreita ajatuksia omaleimaisen ja sympaattisen kaupunkimiljöön kehittämiseksi. Ideakilpailuun on osallistumisoikeus kaikilla ja kilpailuehdotuksen toteutusmuoto on vapaa. Kilpailualueena on Kylpylänpuiston sekä Kylpylänrannan ja satama-alueen yleiset alueet.

Molempien kilpailuosioiden kilpailuaika on 25.4.-31.7.2019.

Lisää aineistoa saatavilla Kylpylänpuiston ideakilpailun sivuilla.

Lisätietoja:

Elinvoimajohtaja
Heikki Mäkilä
044 769 4141
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kylpylänpuiston ideakilpailun tunnus

Kategoria: