Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
08.06.2020

Kylä- ja kaupunginosaraati koolle tiistaina Jyrängössä

Kylä- ja kaupunginosaraati kokoontuu kokoontuu Jyrängössä

Kylä- ja kaupunginosaraadin ajatuksena on, että asukkaat, kesäasukkaat ja yrittäjät ympäri Heinolaa voisivat kokoontua yhteen tuomaan omia näkemyksiään ajankohtaisista omaa elinympäristöään koskevista aiheista yhdessä päättäjien ja virkamiesten kanssa.

Tämänkertaisessa kokoontumisessa teemana on Heinolan kaupunginosien ja kylien alueelliset kuulumiset sekä aluekehitysprojekti, jonka tavoitteena on vahvistaa yhteisöllisyyttä, tunnistaa alueiden ominaisuuksia, kehityssuuntia, tarpeita ja toiveita.

Vierailevana puhujana on (Päijänne-Leaderin, Päijät-Hämeen kylien ja Heimohautomon) Henna Pirkonen. Mukana ovat myös elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä sekä sekä valtuuston jäsen ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Kimmo Huvinen.

Heinolan kaupungin järjestämä tilaisuus järjestetään ulkona Jyrängön Rantatuvalla virran varrella. Tilaisuus on kaikille avoin ja siihen voi osallistua myös verkossa chatin kautta. Tilaisuus videoidaan suorana Heinolan kaupungin Facebook-sivulla osoitteessa facebook.com/heinolankaupunki.

Autot voi pysäköidä Forskullan parkkipaikalle. Parkkipaikalta on noin 300m pitkä polku vanhalle asukastuvalle, jonne pääsee kävellen myös Kustinkadun päädystä.

Tilaisuus alkaa kello 17.00 ja kestää noin 1,5 tuntia. Striimilähetys verkossa avautuu noin 10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Kategoria: