Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
06.09.2016

Kuvakilpailun seitsemän parasta palkittiin

Jere Luukkasen voittajakuva. Kuva: Jere Luukkanen

Heinolan kaupunki järjesti 1.7.-14.8.2016 kuvakilpailun, johon pystyi osallistumaan liittämällä julkaisemaansa kuvaan #pienikaupunki_isoelämä –tunnisteen.

Kuvia julkaistiin eniten Instagramissa ja sitä kautta kisaan tuli lähes sata kuvaa. Myös Twitterin ja Facebookin kautta julkaistiin kisakuvia.

Kuvia valitessa painotettiin aidon ja ihmisläheisen kuvailmeen piirteitä. Kuvissa on inhimillisiä kokemuksia ja niiden näyttämönä toimii Heinolan kaupunkikuva sekä maisemat. Valokuville ominaista on mieluummin dokumentäärisyys ja rosoisuus kuin asetelmallisuus. Näillä kriteereillä valittiin seitsemän kuvaa palkittavaksi ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Näillä kriteereillä kuvakilpailun parhaaksi kuvaksi valittiin heinolalaisen Jere Luukkasen kuva (yllä). Luukkanen palkittiin lipuilla Teit Meistä Kauniin -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan 6.9.

Luukkasen kuvan lisäksi valittiin kuusi kuvaa, joista kolmen kuvaajat palkittiin TMK-elokuvan t-paidoilla ja toiset kolme Heinola-yllätyskasseilla.

Olemme kiitollisia aktiivisesta osallistumisesta ja toivomme jatkossa yhtä innokkaita kuvaajia kaupunkiin.

Kategoria: Yleinen