Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
21.12.2020

Kustannustuen toinen hakukierros on käynnistynyt

Valtiokonttori on avannut kustannustuen toisen haun yrityksille. Haku päättyy 26.2.2021.

Nyt jaettavaan kustannustukeen on varattu valtion kukkarosta 550 miljoonaa euroa. Tukea hakevat yritykset voivat saada tilanteestaan riippuen 2 000-500 000 euroa tukea. Summa maksetaan kerralla, ja yrityksen pitää maksaa tuesta vero.

Kaikkien toimialojen yritykset voivat hakea kustannustukea, ehtona on liikevaihdon lasku koronan vuoksi. Yritysten kokoa tai yhtiömuotoa ei ole rajattu, hakukelpoisia ovat kaikki yritykset sekä säätiöt ja yhdistykset, joilla on liiketoimintaa. Myös yksinyrittäjän on mahdollista saada kustannustukea, jos kaikki laissa säädetyt edellytykset täyttyvät.

Lue kattava tietopakettimme Businessheinola.fi-sivustolta.

Tietoiskuja hausta tulossa, ilmoittaudu nopeasti

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät neljä samansisältöistä, kaikille yrittäjille avointa ja maksutonta tietoiskua kustannustuen hakemisesta.

Tietoiskut pidetään 7.1. ja 8.1.2021. Ilmoittaudu nopeasti, sillä tietoiskujen paikkamäärä on rajattu. Tietoiskut myös tallennetaan ja tallenteet lisätään Yrittäjien koronasivulle viimeistään 11.1.2021 alkavalla viikolla.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tietoiskuihin Yrittäjien nettisivuilta.

Heinolan elinvoima auttaa

Kustannustuen ensimmäisellä kierroksella käytännöksi tulleen toimintatavan mukaan Heinolan elinvoima auttaa tehostetulla rahoitusneuvonnalla Heinolan yrityksiä kustannustuen haussa.

Olemme varautuneet yhdessä hakuprosesseihin erikoistuneen FCG:n asiantuntijoiden kanssa avustamaan hakukriteerien selvityksessä ja itse haun tekemisessä Valtiokonttorin verkkopalvelussa.

Ota yhteyttä!

Elinkeinopäällikkö Timo Kaattari
050 576 8600
timo.kaattari@heinola.fi

Kategoria: Elinkeinopalvelut