Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Kurpanharjun päiväkoti

Kurpanharjun päiväkoti sijaitsee luonnon helmassa rauhallisella paikalla Sinilähteen kaupunginosassa. Päiväkotimme on Sinilähteen, Vierumäen ja Myllyojan varhaiskasvatuspalveluiden keskus.

Ikäjakauma päiväkodissa on 1-5 vuotta. Päiväkodissamme toimii kolme ryhmää.

  • Lehtokurpat
  • Heinäkurpat
  • Jänkäkurpat

Aukiolo

Päiväkoti on avoinna arkisin ma-pe klo 6.30-16.30 (tarvittaessa erikseen sovitusti klo 6.00 - 17.30).

Myllyoja-Sinilähde - Vierumäki - alueiden varhaiskasvatuspalvelujen toiminta-ajatuksia

Alueemme yksiköissä pyrimme luomaan lapselle turvallisen, kiireettömän, kannustavan ja positiivisen ilmapiirin. Meille on tärkeää hyvä luottamuksellinen vuorovaikutus lasten, vanhempien ja henkilökunnan välillä.

Lasten osallisuus näkyy meillä suunnittelussa ja arjen toiminnoissa. Päivän aikana toteutuvat kaikki lapselle tyypilliset tavat toimia: leikki, liikkuminen, tutkiminen sekä taiteellinen ilmaisu.

Esiopetusryhmät

Esiopetusryhmät toimivat Myllyojan ja Vierumäen kouluilla. Esiopetusta toteutetaan yhteistyössä perheiden kanssa valtakunnallisen ja kaupungin esiopetussuunnitelman mukaisesti. Vuosisuunnitelma 2018 - 19.

Esiopetusryhmät toimivat alkuluokkamallilla, jossa esiopetusoppilailla ja ekaluokkalaisilla on yhteisiä oppimistuokioita.

Ryhmissä tarjotaan maksutonta esiopetusta lapsille vuotta ennen oppivelvollisuuden alkua peruskoulun toimintapäivinä yhteensä 700 tuntia toimintakauden aikana

Eskareiden aukiolot

Myllyojan esiopetus

  • esiopetusaika klo 9-13 ja varhaiskasvatus 6.30–9.00 ja 13.00–16.30

Vierumäen esiopetus

  • esiopetusaika klo 9 - 13 ja varhaiskasvatus 6.30–9.00ja 13.00–16.30