Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
31.01.2019

Kuntokortti kutsuu liikkumaan 4.2.-3.3. – 50 kilometrillä pääset mukaan arvontaan

Hiihto2

Kuntokorttikampanjassa kerätään kilometrejä kävellen, juosten, pyöräillen, hiihtäen ja ohjatuissa liikuntaryhmissä. Kampanjassa kannustetaan aktiiviseen kuntoiluun erityisesti ulkona. Kuntokortteja on jaossa kirjastossa ja uimahallissa sekä sen voi tulostaa osoitteesta www.heinola.fi/liikuttavaheinola. Kilpailuun voivat osallistua kaikki kaupunkilaiset ja 50 kilometriä liikuntaa keränneet pääsevät mukaan arvontaan. Jos haluat osallistua arvontaan, palauta täytetty korttisi kirjastoon tai uimahallille 10.3. mennessä. Koululaisille on koulun kanssa järjestetty oma kilpailunsa.

Koko perhe kerää kilometrejä

Koululaisille jaetaan kouluissa kuntokortit. Tavoitteet kampanjajaksolle on asetettu liikkujan ikä huomioiden. Kaikki tavoitteen saavuttaneet oppilaat palkitaan liikunnallisella palkinnolla. Käytä tilaisuutesi kerätä kilometrejä koko perheen voimin. Vanhemmat voivat asettaa itselleen oman mielekkään tavoitteen!

Kaveriporukka tai työyhteisö mukaan

Nyt on erinomainen tilaisuus päästä kesäksi kuntoon ja samalla vaikka järjestää leikkimielinen kilpailu. Haasta työyhteisösi tai kaveriporukasi mukaan kisaan. Voitte sopia palkinnon, jonka eniten kilometrejä kerännyt voittaa.

Lisätiedot:

Liikuntapalvelut
Maria Kaikkonen
maria.kaikkonen@heinola.fi
044 797 8570

Kategoria: Liikunta