Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Kulttuurinen nuorisotyö

Nuorisopalvelut järjestää erilaisiin kulttuuriteemoihin liittyvää toimintaa joko itse tai yhteistyössä Lahden seutukuntien kanssa.

Bänditoiminta on kulttuurisen työmme vahva teema. Vuosittain järjestetään seudullinen bändikatselmus SoundX, joka on Päijät-Hämeen aloitteleville muusikoille suunnattu tapahtuma.

Vuosittain nuoria kannustetaan osallistumaan valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri-tapahtumaan, jossa on vaihtelevat teemat, kuten musiikki tanssi ja teatteri. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota nuorille taiteen harrastajille foorumi taitojensa esittämiseen sekä dialogiin ja vuorovaikutukseen muiden harrastajien kanssa alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Nuorisopalvelut myöntävät kohdeavustuksia yhdistyksille sekä vapaille toimintaryhmille esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen lapsille ja nuorille. Kohdeavustuksia voi hakea ympärivuoden vapaamuotoisella hakemuksella. Avustus maksetaan kuitteja vastaan. Kohdeavustusta haetaan webropol linkin kautta. Lisätietoja saa nuorisopalvelujohtajalta.