Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
19.03.2020

Koronapuhelin 044 797 7000 palvelee heinolalaisia arkisin klo 9-14

Heinolan kaupunki on käynnistänyt kaupunkilaisille tarkoitetun yleisen koronaviruspuhelinneuvonnan. Uuden neuvontapalvelun puhelinnumero on 044 797 7000 ja se on avoinna arkisin kello 9-14.

Puhelinneuvonta on tarkoitettu kaikille heinolalaisille, jotka tarvitsevat tietoa arjen palvelujen saatavuudesta ja asioinnin hoitamisesta poikkeustilanteen aikana. Neuvontapuhelimeen vastaavat kaupungin työntekijät, jotka ovat asiakaspalvelun asiantuntijoita mutteivät terveydenhuoltoalan ammattilaisia.

Jos soittaminen ei syystä tai toisesta ei onnistu, korona-asioissa voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen korona@heinola.fi. Nopein yhteydenottotapa on kuitenkin soittaminen.

”Heinolassa tilanne on tällä hetkellä rauhallinen. Uskomme, että kaikki kaupunkilaiset noudattavat annettuja ohjeita ja määräyksiä. Haluamme antaa kaupunkilaisille uuden kanavan ottaa meihin yhteyttä, puhua koronahuolistaan ja saada yleistä neuvontaa, jotta terveyspalveluiden numero ei liikaa ruuhkautuisi”, sanoo hyvinvointijohtaja Pirjo Hepo-oja.

Heinolan terveyskeskuksen numeroon 03 849 4388 pyydetään soittamaan vain, jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan etkä pärjää kotihoito-ohjeilla. Vältäthän terveyspalvelujen turhaa kuormittamista, jotta kiireellistä hoitoa tarvitsevat saavat apua nopeammin. Soita numeroon ainoastaan silloin, jos vointi on sellainen, että kotihoito-ohjeilla ei pärjää.

Ikääntyneiden palveluneuvonta palvelee normaalin tapaan arkisin kello 9-13 (keskiviikkoisin klo 14 asti) numerossa 044 769 4242.

Tietoa löytyy myös verkosta osoitteesta heinola.fi/koronavirus .

Lisätiedot:
Hyvinvointijohtaja Pirjo Hepo-oja
0500 717 310
etunimi.sukunimi@heinola.fiKategoria: Yleinen