Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
08.05.2020

Kirjaston varausten uloslainaus alkaa tiistaina 12.5.2020 klo 14

kirjaston panoraamakuva

Heinolan kirjasto avautuu hallituksen linjauksen mukaisesti 1.6.2020 hallitusti ja asteittain. 

Varattua aineistoa voi hakea noutoperiaatteella alkaen jo tiistaina 12.5. klo 14 – 18. Sen jälkeen noutoajat ovat ma, ke, pe 9 – 14, ti ja to 9 – 18.  Helatorstaina 21.5. ja perjantaina 29.5. noutopalvelu ei ole auki.

Kirjasto on toukokuussa avoinna vain pikaista varausten noutoa varten. Asiakkaat eivät voi itse etsiä lainattavaa tai viettää aikaa kirjastossa. Kirjastokäynnille ei siis kannata tulla vielä koko perheen voimin. Lehtisali, asiakastietokoneet ja kopionti eivät ole käytettävissä.  Walttikortteja ei myydä eikä ladata.

Aineistoa voi varata Lastu-verkkokirjastossa lastu.finna.fi, puhelimitse 03 849 3620 tai sähköpostilla kirjasto@heinola.fi. Ennen sulkuaikaa tehdyt varaukset ovat voimassa. Noudettavissa olevista varauksista lähetetään asiakkaalle ilmoitus sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeellä. Odota, että saat ilmoituksen varauksen saapumisesta, ennen kuin tulet kirjastoon. Löydät varauksesi ilmoituksessa olevan noutonumeron avulla varaushyllyistä. Lainaa automaatilla tai palvelutiskillä.  Kirjaston henkilökunta auttaa tarvittaessa.  Voit joutua odottamaan vuoroasi, sillä kirjastoon pääsee vain rajoitettu määrä asiakkaita kerrallaan turvaväliä noudattaen.

Lainojasi voit palauttaa palautusluukkuun.

Sulun ajan lainassa olleen aineiston eräpäiviä on siirretty välille 27.5.-22.7.2020. Sulun aikana ei kerry myöhästymismaksuja. Vanhoja maksuja voit maksaa verkkokirjastossa tai kirjaston auetessa 1.6. alkaen.

Asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden suojaamiseksi, muista kahden metrin turvaväli kirjastossa asioidessasi. Älä tule kirjastoon flunssaoireisena! 

Lisätietoja: informaatikko Mirja Sipilä, p. 044-797 6842

Kategoria: Kirjasto