Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Kettukallion päiväkoti. Kuva: Sami Soljansaari, Heinolan kaupunki.
 • Kettukallion päiväkoti

  Liikkuen, leikkien, laulaen, luoden, iloisesti yhdessä toimien, toistamme tukien.

  Kettukallion päiväkoti toimii kolmessa rakennuksessa pohjoisella varhaiskasvatusalueella.

  Päätalo

  Avoinna 6.30-16.30 (tarvittaessa 17.30)

  Kettukallion päätalossa on kolme lapsiryhmää: Aurinkotarha, Kuulaakso ja Pilvipoukama. Kaikki ryhmät ovat 1-5 –vuotiaiden lasten sisarusryhmiä. Panostamme hyvään hoidon aloitukseen ja aktiiviseen yhteistyöhön perheiden kanssa.

  Tavoitteenamme on, että lapsi saa olla samassa ryhmässä yhdessä sisarustensa kanssa 1-vuotiaasta eskariin siirtymiseen saakka. Ryhmien sisällä olemme muodostaneet pienryhmiä, joissa lapset toimivat omahoitajansa kanssa ikäistensä seurassa.

  Toiminnassa huomioimme alueen hyvät liikuntamahdollisuudet ja luonnon läheisyyden. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen perhepäivähoitajien kanssa. Päätalo toimii alueen perhepäivähoitolasten varahoitopaikkana.

  Kirkonkylän koululla toimiva esiopetusryhmä Tähtirinne

  Avoinna 6.30-16.30

  Tähtirinne on liikunnallinen Kirkonkylän koulun yhteydessä toimiva esiopetusryhmä. Koulu sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä palveluja.

  Teemme tiivistä yhteistyötä koulun kanssa alkuluokkatoiminnan muodossa. Toimintamme perustuu uuteen toiminnalliseen esiopetussuunnitelmaan, jota toteutamme liikkuen, leikkien ja oppien, loistavia liikuntamahdollisuuksia hyödyntäen.

  Olemme huomioineet liikunnallisuuden myös sisätoiminnoissa. Liikuntahalli, luistelukenttä ja pururata ovat lähellä. Hiihtolatu kulkee vieressä. Jalkapallo- ja urheilukentät ovat päivittäin käytössä. Luonto on lähellä, joten metsäretket ja luonnossa liikkuminen kuuluvat eskarien arkeen.

  Lusissa toimiva Satulinnan ryhmä

  Avoinna 6.30-16.30

  Satulinna on pieni kodinomainen ryhmä, joka sijaitsee Lusin koulun pihapiirissä. Ympäristössä on upeat liikuntamahdollisuudet ja idyllinen maalaismaisema. Satulinnassa on 1-8 –vuotiaita lapsia. Toiminnassa huomioimme sekä päiväkoti-ikäiset lapset, esikoululaiset että aamu- ja iltapäivätoiminnassa olevat koululaiset.

  Teemme yhteistyötä koulun kanssa mm. alkuluokkatoiminnan, yhteisten tuokioiden ja tapahtumien muodossa. Kylän ikäihmisiä tapaamme Kyllikki-toiminnan muodossa. Vierailemme lähitiloilla tutustumassa eläimiin.