Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
15.03.2018

Kaupunki haastaa heinolalaiset mukaan ideoimaan Heinolan tulevaisuutta

Heinola

Heinolan kaupungin 2020-luvun strategian valmistelu on käynnistynyt. Strategiatyön tueksi kaupunki toivoo heinolalaisilta ideoita ja ajatuksia siitä, millainen on hyvä Heinola 2020-luvulla.

Strategian päivitys käynnistyi viime viikolla, kun valtuusto kokoontui yhteiseen seminaariin hahmottelemaan tulevaisuuden Heinolaa. Seuraavan kahden viikon aikana kaikilla heinolalaisilla on mahdollisuus osallistua ideointiin kaupungin verkkosivuilla avatussa kyselyssä. Lisäksi kirjastolle sijoitetaan huoneentaulu, johon jokainen voi käydä kirjoittamassa ajatuksiaan Heinolan tulevaisuuteen liittyen.

- Reilussa kymmenessä vuodessa ehtii tapahtua ja muuttua paljon. Nyt on kuitenkin oikea hetki pohtia sitä, mikä on tärkeintä tulevaisuuden menestyvälle Heinolalle. Tähän haluamme kuulla myös kaupunkilaisten ajatuksia, kertoo va. kaupunginjohtaja Sinikka Malin.

Kaupunkilaisten ideoita tulevaisuuden Heinolasta julkaistaan kevään aikana kaupungin verkkoviestinnän kanavissa. Valtuusto kokoontuu strategian työstämiseen vielä kaksi kertaa kevään aikana ja hyväksyy tulevaisuuden linjaukset ennen seuraavan talousarvion laadintaa.

Tulevaisuuden Heinolan ideointiin ehtii osallistua 3.4.2018 saakka. Kyselyyn pääset tästä.

Lisätietoja:

Sinikka Malin
va. kaupunginjohtaja
p. 044 769 3022 
sinikka.malin@heinola.fi

Kategoria: