Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
26.10.2020

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti talouspalveluiden uudelleen järjestelystä

kuva puheenjohtajan nuijasta

Heinolan kaupunginhallitus on käsitellyt tänään kokouksessaan talouspalveluiden uudelleen järjestelyä. Kaupunginjohtajan esityksessä ehdotettiin, että kaupunginhallitus päättää

1. Hyväksyä talouspalveluiden järjestämistavan muutoksen ja talouspalveluiden ostamisen Sarastia Oy:n tarjouksen mukaisesti siten, että kirjanpidon, reskontrien ja vesilaskutuksen palvelutuotanto siirretään Sarastia Oy:lle. Siirto toteutetaan liikkeen luovutuksen periaattein siten, että Sarastia Oy tuottaa kyseiset palvelut 1.1.2021 alkaen. Maksuliikenne siirretään jo 1.11.2020 alkaen.

2. Käynnistää edellä koskevien osa-alueiden osalta talouspalveluita koskevan liikkeen luovutusmenettelyn, joka koskee 4-5 henkilöä.

3. Valtuuttaa kaupunginjohtajan ja hallinto- ja kehitysjohtajan hyväksymään myöhemmin laadittavat sopimukset, joissa kaupunki sopii täsmällisemmin Sarastia Oy:n kanssa kaupungilta siirrettävistä palveluista.

4. Hyväksyä, että talouspalveluiden kehitystavoitteiden saavuttamiseksi talouspalveluihin rekrytoidaan riittävä resurssi vastaamaan toimialojen tarpeisiin ja kaupungille jäävät talouspalveluiden tehtävät järjestellään uudelleen.

Kaupunginhallitus päätti tänään kokouksessaan hyväksyä edellä todetut esitykset yksimielisesti.

Lisätietoja

Kirsi Lehtimäki
kaupunginhallituksen puheenjohtaja
050 327 5603 

Jari Parkkonen
kaupunginjohtaja
0400 862 977 

Hanna Hurmola-Remmi
hallinto- ja kehitysjohtaja
044 780 1420

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: