Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
11.01.2018

Kaupungin venepaikkojen varausjärjestelmän häiriö korjattu

Julkishallinnon organisaatioilla käytössä olleet kansalaisen tunnistus- ja maksamispalvelut uudistuivat vuodenvaihteessa. Uudistetun palvelun käyttöönotto osana venepaikkajärjestelmää ei kaikilta teknisiltä osin mennyt kohdilleen. Tämä aiheutti venepaikan varaajille ylimääräistä harmia. Havaitut ongelmat on korjattu ja venepaikkajärjestelmä toimii jälleen.

Venepaikat varataan ja maksetaan vuosittain sähköisessä varauspalvelussa. Aiemmin venepaikan varanneille asiakkaille paikan ennakkovarausaika on 1.1. - 31.3.2018, jonka jälkeen paikat ovat yleisesti varattavissa. Vapaana olevia venepaikkoja voi varata 1.1.2018 alkaen.

Venepaikkavarauksen tekeminen edellyttää kirjautumista kaupungin verkkopalveluun. Venepaikka maksetaan palvelussa verkkomaksuna, jota varten tulee käytössä olla verkkopankkipalvelu ja -tunnukset.

Mikäli venepaikkavaraaja on yritys- tai yhdistysasiakas tai varaajalla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia, voi varauksen tehdä ja maksaa kaupungin kassapalvelupisteessä Rauhankatu 3, III krs, puh. 044 587 1457, avoinna ma-pe klo 9.00 - 15.00.

Kategoria: