Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
22.11.2019

Kaupungin uusi vesihuoltoinsinööri tulee Heinolasta, kiinteistöpäällikkö Helsingistä

Vesihuoltoinsinööri Tomi Lahti

Uusien rekrytointien ja virkajärjestelyjen myötä Heinolan kaupungin avainpaikoilla aloittaa lähiaikoina useita uusia nimiä.

Jari Kuosa

Kiinteistöpäälliköksi Jari Kuosa

Eläkkeelle jäävän Ilpo Hyytiän jatkajaksi Heinolan kaupungin kiinteistöpäällikkönä on valittu diplomi-insinööri Jari Kuosa Helsingistä. Kuosalla on työkokemusta erityisesti rakennuttamistehtävistä ja hankkeiden johtamisesta. Hän työskentelee tällä hetkellä Aspa-säätiön rakennuttajapäällikkönä.

Uusi kiinteistöpäällikkö päässee aloittamaan työssään tammi-helmikuun 2020 aikana. Vuoden 2019 loppuun saakka kiinteistöpäällikön tehtäviä hoitaa Juha Mara, joka on sen ajan virkavapaalla vastaavan rakennustarkastajan virastaan. Hänen sijaisenaan on rakennustarkastaja Eero Kärkkäinen.

Tomi Lahti

Vesihuoltoinsinööriksi Tomi Lahti

Heinolalainen diplomi-insinööri Tomi Lahti aloittaa vesihuoltoinsinöörinä helmikuussa 2020. Hän siirtyy Ramboll Finland Oy:stä, missä hän työskentelee tiiminvetäjänä ja hoitaa parhaillaan muun muassa Heinolan jätevedenpuhdistamon rakennusurakan rakennuttamistehtäviä. Hän on myös tehnyt jo aiemmin konsultointityötä Heinolan vesilaitokselle useassa hankkeessa.

Lahti on lähtöisin Heinolasta ja muutti perheineen takaisin Heinolaan vuonna 2010.

Heinolan edellinen vesihuoltoinsinööri Kalle Maaranen siirtyi elokuussa 2019 Someron Lämpö Oy:n ja Someron Vesihuolto Oy:n toimitusjohtajaksi. Loppuvuonna vesihuollon tehtäviä hoitaa rakennuspäällikkö Ari Matteinen Kuntatekniikka-palvelualueen johtajana muiden tehtäviensä ohella.

 

Noora Kumpulainen

Kaupunkikehityssuunnittelijaksi Noora Kumpulainen

Uudessa kaupunkikehityssuunnittelijan määräaikaisessa tehtävässä aloittaa joulukuussa tuote- ja palvelumuotoilija Noora Kumpulainen. Hänen tehtäviinsä kuuluu kokeilla ja kehittää kaupunkisuunnittelua vuorovaikutteisesti ja osallistaen. Ajatuksena on, että kaupunkia ja sen vetovoimaisuutta kehitetään ”ruohonjuuritasolta” eli asukkaiden, yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden lähtökohdista käsin.

Kumpulainen on kotoisin Lahdesta ja asuu nykyisin Iitissä. Tällä hetkellä hän työskentelee Novart Oy:ssä yritysmyynnin suunnittelutehtävissä.

Kaupunkikehityssuunnittelijan tehtävä on uusi ja työsuhde määräaikainen. Taustalla vaikuttaa se, että tekniseksi johtajaksi siirtynyt Harri Kuivalainen on kevääseen 2021 saakka virkavapaalla kaupunginarkkitehdin tehtävästä. Kaupunginarkkitehdin tehtäviä kaupunkisuunnittelullisissa asioissa hoitaa kaavoitusarkkitehti Juha Poskela.

Lisätiedot:
Teknisen toimen johtaja
Harri Kuivalainen
puh. 044 797 6907
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: Maankäyttö Rakentaminen Tekninen toimi