Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
14.06.2020

Kauppakatu avautuu liikenteelle juhannusviikon alussa - palvelubussi Kulkusen pysäkki siirtyy väliaikaisesti toriparkkiin

Kauppakatu

Kauppakadun rakennekerrokset, putkistotyöt ja reunakivien asennus ovat valmistumassa. Remontissa ollut katuosuus on saanut asfalttipinnan ja se avataan liikenteelle maanantaina 15.6.

Koronakriisi on aiheuttanut yllätyksen Kauppakadun ja Torikadun risteyksen pinnoitekivien asennukseen. Risteys on jätettävä toistaiseksi murskepinnalle, koska globaalien toimitusvaikeuksien vuoksi kivien toimitus on viivästynyt. Kiveystyö siirtyy toistaiseksi ennakoimattomaan ajankohtaan.

Katutyö etenee Torikadun osalta suunnitellusti ylöspäin. Torikadun ja Kirkkokadun risteys suljetaan liikenteeltä Kävelykatuosuuden Torikadun puoleista päätä avataan pieneltä matkalta vesijohtotyön vuoksi.

Torikadun ja Kirkkokadun risteyksen sulkemisen vuoksi Torikatu 3:n kohdalla oleva palvelubussi Kulkusen pysäkki siirretään väliaikaisesti torin pysäköintialueelle, S-marketin sisäänkäynnin edustalle. Siirto on tämänhetkisen arvion mukaan voimassa syyskuulle saakka.

Lisätiedot:

Paavo Karjalainen           
Työmaapäällikkö, Autio Oy Infrapalvelut
050 412 6356
etunimi.sukunimi(at)autio-oy.fi

Rakennuspäällikkö Ari Matteinen
0500 497 7251
etunimi.sukunimi(at)heinola.fi

Kategoria: Kadut ja liikenne