Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
14.06.2019

Kassa ja kirjaamo palvelevat kaupungintalon aulassa

Kaupungintalon asiakaspalvelupiste

Kaupungin kassan ja kirjaamon asiakaspalvelu on muuttanut 14.6. alkaen kaupungintalon sisääntuloaulan infopisteen yhteyteen. Asiointi onnistuu nyt entistä kätevämmin, kun asiakaspalvelu hoituu yhdessä pisteessä, eikä oikeaa huonetta tarvitse enää etsiä kaupungintalon ylempien kerrosten käytäviltä. 

Kassaan voi toistaiseksi maksaa kaikkia Heinolan kaupungin lähettämiä laskuja. Maksuvälineenä käy käteinen tai pankkikortti.  

Huomaathan, että varauksia ja maksuja (esim. venepaikat) voi hoitaa myös sähköisesti verkossa ilman asiointia kaupungintalolla. Sen sijaan viljelypalstat voi toistaiseksi maksaa vain kassaan. 

 

Kirjaamoon voi jättää kaupungille osoitettua postia ja asiakirjoja, sekä asiakirja- ja tietopyyntöjä. Pyydettäessä annetaan myös tietoja asiakirjoista, kuten vireillä olevien asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä.  

Asioinnin voi hoitaa myös verkossa esimerkiksi suomi.fi-portaalin kautta.  

 

Kaupungintalon asiakaspalvelupisteessä annetaan entiseen tapaan myös yleisneuvontaa ja puhelinpalvelua. Pisteestä löytyy myös asiakaskäyttöön tarkoitettu tietokone, jota voi käyttää viranomaisasioiden hoitamiseen. Infopisteen henkilökunta opastaa mielellään alkuun sähköisten palveluiden käytössä.

Asiakaspalvelupiste on avoinna ma-pe klo 9-15.  Muutoksista ilmoitetaan kaupungin verkkosivuilla. 

Kategoria: Yleinen