Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
05.06.2018

Käsityö- ja lahjatavaramyymälä Poppoo viettää avajaisiaan 8.6.

poppoo

Käsityö- ja lahjatavaramyymälä Poppoo viettää avajaisiaan Seppälän entisissä toimitiloissa (Savontie 3) perjantaina 8.6. Yhteisöllinen pop up -myymälä kokoaa saman katon alle käsityöläisiä ja muita luovan alan toimijoita tarjoten pienyrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville mahdollisuuden tuoda tuotteensa saataville ja yritysideansa testattaviksi.

Poppoo on osa HEINOLA POP UP – kokeiluja kylillä ja keskustassa -hanketta, jota rahoittavat Päijät-Hämeen liitto (70%) ja Heinolan kaupunki (30%). Hankkeen tavoitteena on kokeilla yhdessä paikallisten yritysten, asukkaiden ja yhdistysten kanssa uusia keinoja, joilla kaupunkikeskustan ja ympäröivän alueen käyntikohteiden vetovoimaa ja kaupallista potentiaalia saadaan esille ja kasvuun. Hankkeen kautta myymälälle on vuokrattu tilat kolmeksi kuukaudeksi.

Käsityö- ja lahjatavaramyymälä Poppoota pyörittävät kesän ajan paikalliset toimijat Nora Bisi ja Sanna Hassinen. Suunnitelmissa on jatkaa toimintaa myös kesän jälkeen.

–Tällä hetkellä toimintaan on ilmoittautunut mukaan kymmenen myyjää, mutta lisääkin mahtuu. Myymälään voi kesän aikana tulla myymään omia tavaroita tai tuotteita vaikka vain pariksikin päiväksi, Hassinen kertoo.

Lue lisää HEINOLA POP UP - kokeiluja kylillä ja keskustassa -hankeesta.

Lisätiedot:

Pirjo Rasipelto
Ohjelmakoordinaattori
Heinolan kaupunki
p. 044 469 4225
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: