Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Jyrängön päiväkoti. Kuva: Sami Soljansaari, Heinolan kaupunki.
 • Jyrängön päiväkodin piha. Kuva: Sami Soljansaari, Heinolan kaupunki.

  Jyrängön päiväkoti

  Jyrängön päiväkoti sijaitsee Jyrängön kaupunginosan ytimessä. Päiväkoti on valmistunut vuonna 1977 ja peruskorjattu 1996.

  Päiväkodissamme on noin 60 paikkaa 1 - 6-vuotiaille.

  Päiväkodissa toimii neljä lapsiryhmää:

  • Nuppumetsä (1-3-vuotiaat)
  • Satuniitty (3-4-vuotiaat)
  • Taikalampi (5-vuotiaat)
  • Loitsulehto (esiopetus) Jyrängön päiväkodin ja Elämänkaaritalon esiopetus ja varhaiskasvatus keskittyvät  1.8.18 alkaen Jyrängön päiväkotiin ja toimitilat ovat 13.8.18 alkaen Jyrängön koululla

  Aukiolo

  Aukioloaikamme on ma – pe klo 6.30 -16.30 (tarv. klo 17.30).

  Toiminta

  Toimintakaudella 2016-2017 päiväkotimme painotusalueita ovat lasten osallisuus ja pitkäkestoisen leikin mahdollistaminen.

  Jyrängön päiväkoti on Jyrängön alueen varhaiskasvatuspalvelujen keskus, jonka alaisuuteen kuuluvat Elämänkaaritalo ja Jyrängössä omissa kodissaan työskentelevät perhepäivähoitajat. Varhaiskasvatusryhmien lisäksi päiväkodissa annetaan esiopetusta, ryhmän toimitilat ovat 13.8.18 alkaen Jyrängön koululla.

  Päiväkodistamme on edustaja Jyrängön alueen aluetiimissä, jossa sovitaan yhteisistä tapahtumista ja käytännöistä koulun, koululaisten iltapäivätoiminnan ja Elämänkaaritalon kanssa.

  Jyrängön alueen perhepäivähoidon varahoito on järjestetty alueen päiväkodeissa, Jyrängön ja Elämänkaaritalon päiväkodeissa. Alueella on yhteinen tapahtumakalenteri.

  Säännöllistä yhteistoimintaa ovat yhteiset toimintahetket päiväkodilla. Päiväkodissamme on jakelukeittiö, jossa valmistuvat aamu- ja välipalat. Lounasruoka tulee Kailaan talon koulun keittiöltä. Siivouksesta vastaa tekninen palvelukeskus.

  Lue lisää liitteinä olevista strategiasta, varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmistamme.