Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Ikäihmisten liikunta

Heinolassa on monipuolisesti tarjolla erilaista ikäihmisten liikkumista ja liikuntaa edistävää toimintaa.

Kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa eläkeläisille ja soveltavaa liikuntaa tarvitseville ohjattua liikuntaa. Tutustu ohjattuun liikuntaan klikkaamalla tästä.

Henkilökohtaista liikuntaneuvontaakin on tarjolla. Tutustu liikuntaneuvontaan klikkaamalla tästä.

Tutustu myös muuhun ikäihmisille suunnattuun liikunnalliseen toimintaan:

70+ Seniorikuntosali 

Heinolan terveyskeskuksessa sijaitsee maksuton kuntosali 70 -vuotta täyttäneille. Käynti G-ovesta, kahvion aulasta alakertaan. Kuntosalikortti noudetaan ikääntyneiden palveluneuvonnasta ma-pe klo 9.00-13.00. Ikääntyneiden palveluneuvonta sijaitsee G-ovi, kahvion aula. Puhelin 044 769 4242. 

Liikuntabussi

Haluaisitko osallistua ryhmäliikuntatunneille, mutta tarvitset kuljetuksen? Nyt se on mahdollista!

Liikuntabussi noutaa sinut torstaisin kotoa ja kuljettaa ikääntyneiden ja erityisryhmien liikuntaryhmiin ja päivän päätteeksi on paluukuljetus kotiin. Tarjolla myös lounas kabinetissa 5€. Linja-automaksu on 5 € edestaikainen matka. 70-vuotta täyttäneille ryhmät ovat maksuttomia (sporttikortti 6 €), muuten maksu on 55€/kausi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot, Heli Nokelainen, 044 769 4203.

Vapaaehtoistoiminnan koulutus

Koulutus tarjoaa vinkkejä monipuolisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Heinolassa. Kevään koulutuksen ajankohta on keskiviikkoisin  10.3. ja 17.3.2021. Koulutus on maksuton ja järjestetään yhteistyössä Jyränkölän Setlementin kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 3.3. mennessä, Heli Nokelainen, 044 769 4203.

Yhdessä kotikulmilla - yhdessäoloa ja toimintaa lähellä kotia

Yhdessä Kotikulmilla® –toiminta tarjoaa kaupunkien ja lähiöiden iäkkäille asukkaille iloista yhdessä tekemistä. Myös muut asukkaat ovat tervetulleita mukaan. Taloyhtiöiden kerhotiloissa, pihoilla ja lähipuistossa tapahtuva säännöllinen ryhmätoiminta suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Vapaaehtoiset, koulutetut TaloTsempparit ohjaavat toimintaa. Toiminta on maksutonta. Lisätietoa, Heli Nokelainen, 044 769 4203.