Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
28.07.2017

Heinolassa Jyrää jälleen 6.8.

Sunnuntaina 6.8. järjestetään perinteinen Heinolassa Jyrää -puistokonsertti kesäteatterilla. Tänä vuonna tapahtumassa esiintyvät Hapan Korppu kello 13, Ellinoora kello 15 ja Reino Nordin kello 17. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaiken ikäisille. Sen järjestää Heinolan kaupungin kulttuuripalvelut. Konsertin historiasta voit lukea lisää kaupungin sivuilta.Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

Samanaikaisesti tapahtuman kanssa heinolalaiset Pokemon Go –harrastajat järjestävät Pokemonit jyrää –nimisen pelitapahtuman. Pelaajien yhteiskokoontuminen on kello 12 Heinolan kaupunginmuseolla, josta voi hakea pelitapahtumaa varten suunnitellun tarran itselleen. Museo on annettu peliharrastajien käyttöön kello 11-16, jossa voi nauttia maksutta myös "Pienet piimäsuut. Lapsen satavuotta" –näyttelystä. Tapahtuman löydät myös Facebookista.

Viikonlopun aikana 5.-6.8. on tarjolla myös katuruokatunnelmaa Street Food Festivalin merkeissä. Tapahtumaan odotetaan erilaisia ruokaa myyviä kojuja ja food truckeja. Lue lisää tapahtuman Facebook-sivuilta.

Kategoria: Tapahtumat