Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
21.03.2018

Heinolan yritykset hakevat 100 osaajaa

100

Heinolan kaupungin elinvoimapalvelut on käynnistänyt kampanjan, jolla haetaan 100 osaajaa Heinolan yrityksiin. Elinkeinopäällikkö Timo Kaattarin mukaan osaavan työvoiman saanti on osoittautunut monelle yritykselle ongelmaksi, jonka ratkaisemiseksi etsitään nyt uusia toimintamalleja.

–Useat yritykset ovat ilmoittaneet tarvitsevansa ammattitaitoisia työntekijöitä, joiden löytämisessä me olemme nyt apuna. Uuden työvoiman etsimisessä ja työpaikkojen markkinoinnissa pääpaino on Heinolan ulkopuolella, mutta teemme järjestelmää tutuksi yrityksille ja työnhakijoille myös Heinolan seudulla.

Tarvetta työvoimalle on etenkin teollisuusalan yrityksissä sekä ravintola- ja palvelualoilla. Uudessa toimintamallissa kaupungin elinvoimapalvelut, Heinolan Yrittäjät, Hämeen TE-toimisto ja Jyränkölän Setlementti tiivistävät yhteistyötään. Toimintaa kehitetään yritysten ja työnhakijoiden antaman palautteen pohjalta.

–Olemme valmiit vastaanottamaan kaiken palautteen rekrytointiin liittyvästä työstä, toimenpiteistä ja tuloksista. Palaute auttaa meitä suuntaamaan toimenpiteitä paremmin yrityksiä hyödyttävällä tavalla, Kaattari kertoo.

Uusien työntekijöiden rekrytointeihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen tyopaikat@heinola.fi ja

Timo Kaattari
Elinkeinopäällikkö
Heinolan kaupunki
p. 050 576 8600

Jouni Kantonen
Uuden Työn Etsijä
Jyränkölän Setlementti ry
p. 044 797 2466

 

Esimerkkejä tekijöistä, joita Heinolan yritykset tällä hetkellä hakevat:

Erilaisia teollisuuden ammattilaisia yli 50 henkeä, kuten elementin valmistajia, puristimen hoitajia, linjastonhoitajia ja viimeistelijöitä.

Mekaniikkasuunnittelija

Työnjohtajia

Tuotannonohjaajia

Tarjouslaskijoita

Sähköasentajia

CNC-koneistajia

Muottikorjaaja

Hitsaajia (useita)

Puristimenhoitaja

Maarakennusalan osaajia

Hoitoalan kevytyrittäjiä

Ala Carte –kokkeja (useita)

Lounaskokkeja (useita)

Baarimestari-tarjoilijoita (useita)

Kielitaitoisia vastaanottovirkailijoita

 

Kategoria: Elinkeinopalvelut Työllisyydenhoito