Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
14.05.2018

Heinolan pop up -kokeilussa vielä tilaa luovien alojen yrittäjille - infotilaisuus 18.5. klo 14

spotti

Heinolassa aukeaa kesällä yhteisöllinen pop up -myymälä. Se kokoaa saman katon alle käsityöläisiä ja muita luovan alan toimijoita. Myymälä tarjoaa pienyrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville mahdollisuuden tuoda tuotteensa saataville ja yritysideansa testattaviksi. Heinolan kaupunki vuokraa tilat ja antaa ne maksutta käyttöön kolmen kuukauden ajaksi. Kaupunki on saanut pop up -elävöittämiseen hankerahaa Päijät-Hämeen liitolta.

Pop up -myymälä luodaan yhteisvoimin keskeisellä paikalla sijaitsevaan tyhjään liiketilaan. Se muuntuu notkeasti käyttäjien tarpeiden mukaan tarjoten lyhyemmäksikin aikaa mahdollisuuden kevytliiketilaan ja kokeileviiin kojuihin. Kesän mittaan on luvassa yhteisiä teemapäiviä ja tapahtumia.

Pienyrityksille ja -tuottajille pop up -kokeilu tarjoaa yhteistyön hyötyjä, näkyvyyttä, verkostoitumista ja mahdollisuutta tehdä asiat uudella tavalla. Kokeilu saattaa siksi poikia pysyvämpääkin toimintaa.

Kaupunkilaiset ja matkailijat saavat nauttia luovuuden yhteisvaikutuksista: uusista palveluista ja tuotteista, yhteisöllisestä ilmapiiristä ja kaupunkikuvaa virkistävästä toiminnasta.

Pop up -kokeiluun on jo ilmoittautunut eri alojen edustajia, mutta mukaan mahtuu yhä. Infotilaisuus pop up -toiminnasta kiinnostuneille järjestetään perjantaina 18.5. klo 14. Tapaamispaikkana on SPOTTI, Wanhan Lehtitalon 2. kerros, Lampikatu 8, Heinola (käynti Torikadun puolelta sisäpihalta).

Lisätiedot:

Pirjo Rasipelto
ohjelmakoordinaattori
Wanhan Lehtitalon 2. kerros
Lampikatu 8, 18100 Heinola
p. 044 4694225

Kategoria: