Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
26.10.2020

Heinolan lapsiperheiden sosiaalipalvelut sai 1500 euron lahjoituksen Vierumäki Golf Club Oy:ltä

Lahjoitus

Vierumäki Golf Club Oy järjesti Vierumäki invitational hosted by Heinola kilpailun 31.8.-1.9. Vierumäellä. Kilpailun järjestäjä lahjoitti tuotosta 1500 euroa Heinolan kaupungin lapsiperheiden sosiaalipalveluihin. Lahjoituksella tuetaan vähävaraisten perheiden lasten harrastuspaikkojen kausimaksuja ja harrastevälineitä.

- Tämä lahjoitus on erittäin tärkeä asia erityisesti tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, sanoo lapsiperheiden sosiaalipalvelujen palvelupäällikkö Miia Uotila ja jatkaa:

- Monella perheissä taloudellinen tilanne heikentynyt koronan myötä. On tärkeää, että lapsilla on mahdollisuus jatkaa harrastusta. Tällä rahalla pystytään tukemaan useaa lasta harrastuksen jatkamisessa.

Kilpailun myyntipäällikkö Ville Hautala kertoo:

- Halusimme järjestää kilpailun huolimatta tästä haastavassa tilanteesta. Ei haluttu antaa periksi. Kilpailun avulla saatiin työllistettyä ihmisiä ja tehtyä samalla hyväntekeväisyyttä lahjoituksen myötä.

Heinolan kaupunki oli kansallisen tason golf-kutsukilpailun pääyhteistyökumppani. Kilpailuun osallistui 36 suomalaista kärkipelaajaa.

Hautala kiittelee kaupunkia hedelmällisestä yhteistyöstä:

- On hyvä antaa kaupungin asukkaille hyvää takaisin.

Kategoria: