Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
05.08.2019

Heinolan Kylpylänpuiston ideakilpailulle jatkoaikaa

Heinolan Kylpylänpuiston ideakilpailun osallistumisaikaa jatketaan syyskuulle

Heinolan Kylpylänpuiston ideakilpailun osallistumisaikaa jatketaan syyskuulle

Heinolan Kylpylänpuiston tarjous- ja ideakilpailua jatketaan syyskuun 10. päivään saakka. Kilpailuajan jatkamisella halutaan tarjota vielä mahdollisuus uusille ideoiden ja tarjousten esittäjille. Alkuperäinen kilpailu kesti touko-heinäkuun, mutta toisaalta sen määräaika päättyi kesälomakaudella. Alkuperäiseen määräaikaan mennessä saapuneet kilpailuehdotukset ja tarjoukset huomioidaan.

Heinolan Kylpylänpuiston kehittämiseksi järjestettyyn kaksiosaiseen tarjous- ja ideakilpailuun saatiin alkuperäiseen määräaikaan 31.7. mennessä esityksiä sekä tarjous- että ideasarjaan. Kaupungin elinvoima- ja tekniikkatoimi katsovat kuitenkin, että kilpailuajan jatkaminen voisi vielä lisätä kilpailusta saatavaa hyötyä ja näkyvyyttä.

Kaupunki on päättänyt jatkaa kilpailuaikaa syyskuun 10. päivään saakka. Kaikki alkuperäiseen määräaikaan mennessä saapuneet kilpailuehdotukset ja tarjoukset huomioidaan ja niitä voi halutessaan täydentää.

Kaavoitusarkkitehti Katri Kuivalainen toivoo, että kilpailuajan pidentäminen helpottaa uusien osallistujien lähtemistä kisaan.

 ”Kilpailuajan pituudesta huolimatta sen päättyminen loma-aikaan on saattanut joillekin tiimeille vaikuttaa siten, että lopulliset kilpailuehdotukset tai tarjoukset ovat jääneet tekemättä. Kilpailuohjelmassa pyydetään tarjouskilpailun osalta esityksiä myös yhteistyökumppaneista”, Kuivalainen puntaroi.

”Lisäksi kilpailuajan jatkaminen koulun alkamisen jälkeiseen aikaan antaisi myös opiskelijoille tai koululuokille mahdollisuuden osallistua ideakilpailuun yhtenä alkusyksyn kouluprojektina.”

Kaksiosainen tarjous- ja ideakilpailu

Kilpailu on kaksiosainen. Tarjouskilpailulla Heinolan entisen kylpylän rakennuksille ja Malinin talolle haetaan uusia omistajia ja käyttötarkoituksia.

Kilpailun toinen osa, ideakilpailu, antaa mahdollisuuden päästä mukaan kesäkeitaan kehittäjäksi ja toimijaksi kevyemmälläkin panostuksella. Ideakilpailun tarkoituksena on löytää tuoreita ajatuksia omaleimaisen ja sympaattisen kaupunkimiljöön kehittämiseksi.

Kilpailuun tulleet tarjoukset ja ehdotukset eivät toistaiseksi ole julkisia.

Lisätiedot:

Kaavoitusarkkitehti
Katri Kuivalainen
044 769 4370
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Elinvoimajohtaja
Heikki Mäkilä
044 769 4141
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: Elinkeinopalvelut Tekninen toimi