Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
23.09.2020

Heinolan keskustan ajankohtaiset katutyöt ja niiden vaikutukset kulkemiseen

Keskustan katutyö laajentuu Koulukadulle

Keskustan katu- ja vesihuoltoremontin työmaa laajentuu Koulukadulle S-marketin korttelin takaosan kohdalla. Kaivaminen on jo alkanut Koulukadun ja Torikadun risteyksestä, ja työmaa etenee vähitellen kohti Savontietä. Koulukadun läpiajo on siis estynyt, mutta kadun eteläpuolen jalkakäytävällä voi kulkea.

Koulukadun alla oleva vanha vesijohto on uusinnan tarpeessa, joten tämä vesihuoltotyö kannattaa tehdä nyt Torikadun urakan yhteydessä. Kyseessä on siis Torikadun ja Kauppakadun urakkaan liitetty lisätyö. Koulukadulla uusitaan myös kadun ajoratojen, pysäköintikaistojen ja jalkakäytävien pinnat sekä katuvalaistus.

Ajomahdollisuus S-marketin kellaripysäköintiin estyy, kun työmaa etenee myöhemmin kohti Savontietä. Katutyö valmistuu tämän syksyn aikana, mutta sääoloista riippuen asfalttipinnoitus voi jäädä ensi kevääseen.

Torikadulla asfaltoidaan torstaina 24.9.

Torikadulle tehdään pinta-asfaltti torin kohdalle sekä pohja-asfalttia Koulukadun risteyksen yläpuoliselle osuudelle. Asfaltoinnin jälkeen Kauppakadulta voi ajaa torin kohdalla oleville kiinteistöille. Samalla asfaltoidaan toripuistikon reunan jalkakäytävä, jonka jälkeen Kauppakadun pysäköintikaista avautuu käyttöön. Torikadun ja Kirkkokadun risteyksessä jatkuu kivipinnan asennustyö.

Koronapandemiasta johtuneet kivien toimitusvaikeudet ovat kaikkiaan myöhästyttäneet katu-urakan kivitöitä useilla viikoilla.
 

Lisätiedot

Paavo Karjalainen           
Työmaapäällikkö, Autio Oy Infrapalvelut
050 412 6356
etunimi.sukunimi(at)autio-oy.fi

Rakennuspäällikkö Ari Matteinen
0500 497 7251
etunimi.sukunimi(at)heinola.fi

Kategoria: