Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
09.01.2018

Heinolan kaupunginjohtajavalintaan liittyvä kuntalaiskampanja alkaa - jätä kysymyksesi ehdokkaille

Heinolan_kjkisa-kampanja

Heinolan kaupunginjohtajan valintaan liittyvä kuntalaiskampanja #heinolan_kjkisa alkaa tänään tiistaina 9.1. ja kestää 22.1. saakka. Kampanjassa kerätään kuntalaisilta kysymyksiä kaupunginjohtajaehdokkaille kuntalaistilaisuudessa vastattavaksi. Kampanja huipentuu 22.1. klo 16.15-17.00 järjestettävään tilaisuuteen Valtuustosalissa, jossa henkilöarvioinnissa käyneet ehdokkaat vastaavat kysymyksiin.

Kysymyksiä voi esittää sosiaalisessa mediassa tunnisteella #heinolan_kjkisa tai kyselylomakkeella. Paperisia kampanjakortteja jaetaan uimahallilta, kirjastolta, nuorisotila Pleissistä, kulttuuritoimistolta ja kaupungintalon aulasta. Niitä ja Itä-Hämeen ilmoituksessa oleva paperisia kortteja voi palauttaa samoihin paikkoihin.

Kuntalaisten kysymyksiä julkaistaan kampanjan aikana kaupungin verkkoviestinnän kanavissa. Kaupunginjohtajaehdokkaat pääsevät vastaamaan 22.1. klo 16.15-17.00 Valtuustosalissa järjestettävässä kuntalaistilaisuudessa. Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita. Tilaisuuden jälkeen henkilöarvioinnissa käyneet kaupunginjohtajaehdokkaat ovat valtuustoryhmien haastateltavana.

- Kampanjan myötä kaupunkilaiset pääsevät osallistumaan kaupunginjohtajan valintaan. Esitettävät kysymykset toivottavasti kertovat myös siitä, mitä asioita kaupunkilaiset pitävät tärkeinä heinolalaisina kysymyksinä, kertoo henkilöstöjohtaja Pirjo Manninen. Mannisen mukaan valintatyöryhmän työ on suurelta osin tehty kaupunginjohtajan valintaprosessissa. – Tästä eteenpäin kaupunginjohtajan valinta on valtuuston käsissä.

Heinolan kaupunginjohtajahakuun saatiin 9 hakemusta ja 5 suostumuksenantajaa. Henkilöarviointiin on lähetetty ehdokkaista Punkanlaitumen kunnanjohtaja Jyrki Moilanen, Myrskylän kunnanjohtaja Sabah Samaledtin ja Uudenmaan maakuntajohtaja Ossi Savolainen. Kaupunginhallitus toivoi, että mahdolliset uudet suosituksenantajat ilmoittautuisivat 8.1. mennessä. Heinolan valtuusto valitsee kaupunginjohtajan kokouksessaan 5.2.2018.

Lisätietoja:

Henkilöstöjohtaja
Pirjo Manninen
044 7694 229
pirjo.manninen(at)heinola.fi

Kategoria: