Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
27.10.2020

Heinolan kaupungin nettisivut uudistuvat

Heinolan kaupunki on uusimassa nettisivujaan. Uudistusprojektin myötä haluamme varmistaa, että kävijän on entistä helpompi asioida sivustollamme ja löytää etsimäänsä tietoa. Panostamme sivujen saavutettavuuteen sekä siihen, että sivuston visuaalinen ilme on yhdenmukainen. Projekti on käynnistynyt keväällä 2020 ja tällä hetkellä olemme siinä vaiheessa, että pääsemme pian syöttämään sisältöä uusille sivuillemme. Tavoitteena on lanseerata uudet sivut ensi maaliskuussa. 

Mikä nettisivuilla muuttuu

Sivuston visuaalista ilmettä raikastetaan uudenlaisella asettelulla sekä väreillä, jotka kulkevat käsi kädessä Heinolan brändiohjeistuksen kanssa. Navigaatiota pyritään muuttamaan siten, että se palvelee eri kohderyhmiä entistä paremmin. Perinteinen valikkonäkymä tulee muuttumaan niin, että navigaation rakenne aukeaa käyttäjälle valikko-painikkeen kautta.

Kaupunkilaisten tärkeä osuus uudistuksessa

Tammikuun aikana saamme heinolalaisille kommentoitavaksi työversion uusista sivuista. Tulemme keräämään kommentteja kyselyillä ja haastatteluilla. On erittäin tärkeää saada palautetta eri kohderyhmistä siitä näkökulmasta, miten helposti etsittävä tieto on löydettävissä. Eri kohderyhmiä voivat olla mm. lapset, nuoret, lapsiperheet, aikuiset, vammaiset, ikäihmiset, asukkaat jne.

Yhdessä tehden saamme parhaat mahdolliset nettisivut kaupunkilaisten käytettäväksi.   

Tässä pieni kurkistus tulevaan, vielä työvaiheessa olevaan malliin:


Kuvakaappaus Heinolan uusista nettisivuista

Kategoria: