Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
07.01.2021

Heinolan harrastemalli starttaa taas 11.1.2021

Harrastemallin kuva

Heinolan harrastemallin ryhmät käynnistyvät taas 11.1.2021. Heinolan harrastemallin toimintaa järjestetään kouluilla kahtena iltapäivänä. Toiminta järjestetään koulun tiloissa tai välittömässä läheisyydessä. Harrastemalliryhmissä on pieni välipala. Harrasteryhmät ovat maksuttomia kaikille. Koulukyydillä kulkeville lapsille järjestetään koulukyyti harrasteryhmien jälkeen.

Syksyllä ilmoittautuneet ja toiminnassa olleet lapset jatkavat automaattisesti mukana. Tammikuussa kouluilla aloittaa uusi ryhmä Kuvista kaikille. Uudet harrastajat pääsevät ilmoittautumaan www.heinola.fi/heinolanharrastemalli -sivujen kautta. 

Esittely harrasteryhmistä:

  • Intopiukeen ilmaisuryhmissä heittäydytään teatterin ja ilmaisun maailmaan. Tutkitaan mitä äänellä ja keholla voi tehdä tai miten tunteita voi ilmaista. Kokeillaan erilaisia rooleja, ideoidaan pieniä esityksiä ja seikkaillaan yhdessä draamatarinoissa.
  • JuniorPelicans jääkiekkoseura tarjoaa monipuolista motoristen perustaitojen kehittävää liikuntaa pelien ja leikkien sekä muiden liikunnallisten tehtävien muodossa. 
  • Kuvista kaikille -ryhmä sisältää kaikkea kivaa käsillä tekemistä. Piirretään, maalataan, muotoillaan, askarrellaan. Kokeillaan erilaisia tekniikoita, tyylejä ja materiaaleja. Kehitetään luovaa ilmaisua ja mielikuvitusta.
  • Union Plaani jalkapalloseura tarjoaa monipuolista ja lasten yleistaitavuutta kehittävää liikuntaa. 
  • YMCA Heinolan toiminnassa korostuu palloilu ja tietenkin koripalloseurana eniten palloilulajeista koripallo. Ryhmäläiset pääsevät myös itse suunnittelemaan toiminnan sisältöä ja näin vaikuttamaan iltapäivien sisältöön. 

Lisätiedot:
www.heinola.fi/heinolanharrastemalli

Kategoria: