Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

HEINOLA POP UP - kokeiluja kylillä ja keskustassa (hanke päättynyt)

Hanke päättynyt, mutta hankkeessa aloitettu toiminta jatkuu.

HEINOLA POP UP – kokeiluja kylillä ja keskustassa -hankkeen tavoitteena on kokeilla yhdessä paikallisten yritysten, asukkaiden ja yhdistysten kanssa uusia keinoja ja avauksia, joilla kaupunkikeskustan ja ympäröivän alueen käyntikohteiden vetovoimaa ja kaupallista potentiaalia saadaan esille ja kasvuun. Yrityksille ja yrittäjyyttä harkitsevalle kokeilut avaavat mahdollisuuden testata ja demonstroida nopeasti uudentyyppisiä markkinoinnin, myynnin ja jakelun mahdollisuuksia. Olemassa oleville yrittäjille kokeilut ovat keino löytää uutta ilmettä, resursseja ja perinteisestä poikkeavia jakelukanavia.

Toimenpiteet:

1. Kevyitä tiloja ja kokeilevia kojuja.

  • Vuokrataan kolmen kuukauden ajaksi keskeiseltä paikalta keskustasta tila pop up -myymälälle, joka on luovien alojen yrittäjien yhteisöllinen, muuntautuva myymälä ja tapahtumapaikka.

2. Koukkuja kävijöille

  • Selvitetään alustasovelluksen mahdollisuutta tukea toimintaa, markkinointia ja myyntiä.
  • Järjestetään pop upien tapahtuma- ja teemapäiviä keskustassa ja keskeisissä kohteissa kaupungin sisääntuloreittien varrella (esim. Matkakeidas Vierumäki, Vuohkallio)

3. Konsteja kyyteihin ja kuljetuksiin

  • Selvitetään toimijoiden kanssa paikallisten liikkumis- ja kuljetuspalvelujen kehittämismahdollisuudet ja toteutetaan niihin liittyviä kokeiluja hankkeen omien tapahtuma- ja teemapäivien tai muiden, isompien tapahtumien yhteydessä.

Hankkeelle on myönnetty Päijät-Hämeen liiton Alueelliset innovaatiot ja kokeilut (AIKO) -rahoitusta 39 396 euroa.