Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
17.09.2020

Heinola mukana kaupunkikeskustojen valtakunnallisessa markkinointiyhteistyössä

Koe kaupunki kampanja

19 kaupunkikeskustaa yhdisti voimansa ja käynnistää nyt ensimmäistä kertaa valtakunnallisen markkinointiyhteistyön kaupunkikeskustojen esille tuomiseksi. Kaupunkien kehittämisyhdistyksillä ja organisaatioilla on kaikilla sama tavoite: vahvistaa keskustojen elinvoimaa ja yrittäjyyttä sekä kasvattaa keskustojen vetovoimaa. Yhteistyöverkostossa ovat mukana Hamina, Heinola, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Pori, Rauma, Savonlinna, Tampere, Turku ja Vaasa.

Heinolan kaupungin elinvoimajohtaja Heikki Mäkilän mukaan kaupunkien keskustat ovat olleet monenlaisessa myllerryksessä vuosien saatossa kautta maan.
- Keskustojen elävöittämiseksi on mietitty ja tehty toimenpiteitä niin meillä kuin muuallakin. Heinola ei ole tässä mikään poikkeus, vaan muun muassa ihmisten kulutustottumusten muutos tuottaa samoja haasteita kuin muillakin markkinointiyhteistyössä mukana olevilla, Mäkilä kokee.  

Kampanjan mainosvideo tulee Heinola personoituna näkymään 21.-27.9. MTV-kanavalla parhaaseen katseluaikaan. Mainoksessa tuodaan esiin kaupunkien moninaisuus ja ainutlaatuisuus.
- Kivijalkakaupat ovat yksi keskeinen keskustakokemuksen osa, mutta siihen kuuluvat myös kaupunkiympäristö, tapahtumat ja palvelut. Ne yhdessä muodostavat elävän ja viihtyisän keskustan, joka houkuttelee asukkaita ja kävijöitä. Ydinkeskusta muuttaa muotoaan, mutta ei kuihdu, Mäkilä kertoo.

Kampanjan ideoinnissa ja jalkauttamisessa Heinolan yrityksiin ovat mukana Heinolan yrittäjät ja Kaupunkisydän.

Markkinointiyhteistyössä mukana olevat kaupungit kuuluvat Elävät kaupunkikeskustat ry:hyn, joka on kaupunkikeskustojen kehittämisen valtakunnallinen kattojärjestö. Yhdistyksen tehtävänä on Suomen kaupunki- ja kuntakeskusten jatkuva kehittäminen eläviksi, elinvoimaisiksi, viihtyisiksi ja kilpailukykyisiksi.

Lisätiedot:  

Heikki Mäkilä, elinvoimajohtaja

044 769 4141

Etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: Elinkeinopalvelut