Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
30.11.2020

Etelä-Suomen aluehallintovirasto: Kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla maanantaista 30.11. alkaen

Päätökset ovat tulleet voimaan maanantaina 30.11. Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin aluetta koskeva päätös on voimassa 14.12.2020 saakka.

Kokousten kieltäminen on AVIn perustelujen mukaan välttämätöntä heikentyneen epidemiatilanteen vuoksi. Aluehallintovirasto suosittelee painokkaasti välttämään myös kaikkien pienempien kokoontumisten järjestämistä.

Edelleen AVIn ohjeiden mukaan enintään 10 hengen tilaisuuksistakin tulisi järjestää ainoastaan aivan välttämättömimmät kokoontumiset, kuten lakisääteiset ja sääntömääräiset yhtiöiden ja yhdistysten kokoukset. Kokouksia suositellaan järjestettäväksi etäyhteydellä aina kun se on mahdollista.

Heinolan kaupungin kokoukset etäjärjestelyillä vuoden loppuun

Edellä todettujen määräysten perusteella Heinolan kaupungin toimielinkokoukset järjestetään vuoden 2020 loppuun etäyhteydellä eli TEAMS-kokouksina.

Mikäli nyt jo sovittujen kokoukseen ei ole tulossa asioita, jotka vaativat käsittelyä, niin kokouksen perumista suositellaan. Toimialasihteeri/pöytäkirjanpitäjä sopii asiasta puheenjohtajan ja esittelijän kanssa ja informoi toimielimen jäseniä.

Lisää aiheesta

Kategoria: