Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
23.03.2020

Etäopiskelussa olevat koululaiset voivat 26.3. alkaen noutaa kouluruuan noutopisteestä – etukäteen ilmoittautuminen pakollista

Koululounas

Heinolan kaupunki järjestää perusopetuksen 1.- 9. luokkien oppilaille ja lukiolaisille mahdollisuuden kouluruuan noutoon torstaista 26.3. alkaen.

Sitovat ilmoittautumiset ruuan noutoon on tehtävä Wilma-järjestelmän kautta tiistaihin 24.3. kello 16.00 mennessä koulun rehtorille.

 Noutoruokailu järjestetään ennakkoon ilmoittautuneille oppilaille seuraavissa pisteissä arkisin kello 11.00 – 11.30:

  • Kettukallion päiväkoti
  • Tommola-talo
  • Kailas-talo
  • Kurpanharjun päiväkoti
  • Vierumäen koulukeittiö
  • Jyrängön päiväkoti

Valmiiksi annostellut ja kassiin pakatut ruoka-annokset haetaan etukäteen sovitusta keittiöstä. Lämmin ruoka on pakattu annosrasiaan, salaatti ja rasvaton maito pikariin, ja lisäksi mukaan tulee leipä ja annoslevite.

Hakija ei saa tulla rakennuksen sisälle, vaan ruokakassit annetaan keittiön ovelta. Noutopaikan ovessa on opastekyltti. Ruoka annetaan vain etukäteen ilmoittautuneille nimilistan perusteella.

Lähiopetuksen järjestelyt Heinolassa selviävät tiistaina

Koulujen tilat suljettiin koronavirustilanteen vuoksi 18.3. ja opetus järjestetään vaihtoehtoisilla tavoilla. Niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla, on keskiviikosta 18.3. alkaen järjestetty 1.-3. luokkien sekä erityisen tuen oppilaiden perusopetus Tommola-talossa.

Hallituksen perjantaina 20.3.2020 tekemän linjauksen myötä kuitenkin myös muiden kuin kriittisillä aloilla työskentelevien lasten on mahdollista osallistua lähiopetukseen. Heinolassa tämä toteutuu käytännössä keskiviikosta 25.3. alkaen.

 ”Toivottavaa on, että kaikki, joiden on mahdollista pitää lapset kotona etäopetuksessa, jatkavat etäopiskelua”, muistuttaa koulutusjohtaja Pia Helander.

Lähiopetukseen osallistumista on kartoitettu kyselyllä Wilman kautta. Jokaiseen lähiopetukseen osallistuvaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä tiistain 24.3. aikana käytännön järjestelyistä.

Lisätiedot:
Ruokapalvelupäällikkö Elsi Lääveri
044 797 6927
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Koulutusjohtaja Pia Helander
050 556 5934
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Katso myös:

Heinolan kaupungin päivittyvä tilannekuva koronaviruksen vaikutuksista: heinola.fi/koronavirus 

Kategoria: Opetus ja koulutus