Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
28.07.2017

Erityisryhmien investointiavustukset asunto-olojen parantamiseksi ovat haettavissa

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää erityisryhmien asunto-olojen parantamiseksi avustuksia, joilla on tarkoitus lisätä erityisryhmiin kuuluville ihmisille heidän asumistarpeisiinsa soveltuvia ja asumiskustannuksiltaan kohtuullisia vuokra-asuntoja sekä parantaa heidän asumisolosuhteitaan.

Avustuksen kohdentamisessa etusijalla ovat kaikkein vaikeimmassa asuntotilanteessa olevat ryhmät, joilla korostuu asumiseen liittyvän tuen sekä palveluiden tarve ja siitä johtuvat erityisvaatimukset asuntojen ja rakennusten tila-, varuste- tai rakenteellisille ratkaisuille. Näitä ovat pitkäaikaisasunnottomat, kehitysvammaiset, mielenterveyskuntoutujat ja muistisairaat vanhukset.
Avustusta voivat saada sellaiset hankkeet, joille voidaan myöntää myös korkotukilainaa. Avustus voidaan myöntää rakentamista, hankintaa ja perusparantamista varten.

Erityisryhmien investointiavustus ja saman hankkeen korkotukilainahakemukset tulee jättää Heinolan kaupungin kirjaamoon (Rauhankatu 3, 18100 Heinola) viimeistään 18.10.2017. Hakemuksen (lomake ARA 71) liitteenä tulee olla kunnan sosiaali- ja terveystoimen sitova lausunto (lomake ARA 55, ARA 55a ja ARA 55b). Hakemukseen pyydetään liittämään asian diaarinumero 1312/10.04.04/2017.

Avustusta haetaan lomakkeella, joka löytyy Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARAn kotisivuilta. Sivuilta saa myös lisätietoja hakumenettelystä Erityisryhmien investointiavustus

Lisätietoja:

Janne Myntti
vs hallintopäällikkö / Tekninen toimi
Rauhankatu 3, 18100 Heinola
044 587 1470
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: Ilmoitukset