Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
21.03.2018

Elinvoimalautakunta hyväksyi markkinointiyhteistyösopimuksen Toni Wirtasen kanssa

wirtanen

Heinolan kaupungin elinvoimalautakunta päätti kokouksessaan 21.3. hyväksyä markkinointiyhteistyösopimuksen Toni Wirtasen kanssa.

Elinvoimalautakunta päätti edellisessä kokouksessaan 28.2., että Wirtaselle luovutetaan rakennuspaikka Heinolan Laajalahden alueelta edellyttäen, että kaupunginhallituksen määrittelemän kauppahinnan lisäksi Wirtasen ja Heinolan kaupungin välille tehdään erillinen markkinointiyhteistyösopimus.

Sopimuksessa määritelty markkinointiyhteistyö keskittyy Wirtasen Heinolalta ostamaan rakennuspaikkaan ja siellä tapahtuviin rakennustöihin. Yhteistyön tarkoituksena on tuottaa Heinolalle positiivista näkyvyyttä sekä lisätä Heinolan tunnettuutta ja kiinnostavuutta erityisesti asuin- ja vapaa-ajanviettopaikkana.

–Kysymys on kaupunkistrategian mukaisesta asukasmarkkinoinnista ja vapaa-ajan toimintojen edistämisestä. Wirtasen kanssa tehtävällä markkinointiyhteistyöllä saadaan kaupungille positiivista näkyvyyttä eri medioissa sekä merkittävä lisä kaupungin omaan markkinointiin. Rakentamisteeman vuoksi video- ja TV-materiaalilla on erityinen painoarvo, kertoo elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä.

Wirtasen rantatonttihanke etenee seuraavaksi kaupunginhallitukseen, joka päättää rakennuspaikan kauppahinnasta.

Lisätietoja:

Heikki Mäkilä
Elinvoimajohtaja
Heinolan kaupunki
p. 044 769 4141
heikki.makila@heinola.fi

Kategoria: