Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
03.09.2018

Avustuksia haettavissa Helena ja Minna Syrjälän rahastosta

Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi julistaa haettavaksi Helena ja Minna Syrjälän lahjoitusrahastosta avustuksia opiskelijoille ja harkinnanvaraisia avustuksia. Opiskelija-avustuksia lukuvuodelle 2018-2019 on haettava 1.10.2018 klo 15 mennessä. Harkinnanvaraisissa avustuksissa on jatkuva hakuaika.

Opiskelija-avustuksia voivat saada maa-, metsä- ja puutarha-alojen opiskelijat. Hakijan on oltava heinolalainen 1.1.2018 alkaen. Avustuksia voidaan myöntää myös maa- ja metsätaloudesta toimeentulonsa saaneille uudelleenkouluttautumiseen, mikäli ammatin jatkamiseen on inhimillinen este sekä oman elinkeinon ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvään koulutukseen.

Harkinnanvaraisia avustuksia voidaan myöntää maatalousyrittäjän eläkelain piirissä oleville henkilöille esimerkiksi odottamattomiin taloudellisiin vaikeuksiin, vanhan asunnon korjaus- tai lisärakentamiseen vähävaraisille ja maa- tai metsätalouselinkeinoon liittyvän yritystoiminnan aloittamiseen tai kehittämiseen. Avustusta voidaan myöntää myös Heinolan kyläyhdistyksille vanhusten virkistystoiminnan ja matkojen järjestämiseen.

Hakuilmoituksen ja hakemuslomakkeet löydät tästä linkistä.

Lisätiedot:

Kaisa Liikanen
kaisa.liikanen(at)heinola.fi
044 797 6912

Kategoria: