Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Vauvakahvila. Kuva: Sami Soljansaari, Heinolan kaupunki.
 • Avoin varhaiskasvatus ja kerhotoiminta

  Heinolassa avointa varhaiskasvatusta tarjotaan Tommolan perhekeskuksessa, Elämänkaaritalossa ja Tommola-talon varhaiskasvatuksen kerhossa.

  Kerhon toiminta on maksutonta.  Keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9 - 12 kokoontuvan kerhon toimintaan sisältyy lounas. Hakemuksen kerhoon voit tehdä sähköisesti varhaiskasvatukseen hakeminen sivulla olevan linkin kautta tai voit tulostaa ja täyttää paperihakemuksen Tommola-talon kerhoon

  Heinolan musiikkiopisto tarjoaa kerholaisille mahdollisuuden osallistua kerhopäivän aikana muskarituntiin (45 min.). Muskaritunteja on lukuvuoden aikana 35. Muskaritunnit sisältyvät maksuttomaan kerhopäivään.

  Avoin varhaiskasvatus on tarkoitettu ensisijaisesti perheille, jotka hoitavat lapsiaan kotona. Avoimen varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen ja koko perheen hyvinvointia.

  Varhaiskasvatuksen kerho Tommola-talossa on lasten kerho . Muihin avoimen toiminnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin voivat osallistua äidit, isät tai muut lapselle läheiset aikuiset yhdessä lapsen kanssa. Avoimen varhaiskasvatuksen toimintaan kuuluvat kerhojen lisäksi mm. avoin päiväkoti, vauvakahvila ja pihaleikkitoiminta.

  Tommola-talon toimintakulttuuriin kuuluu yhteistyö yli ryhmärajojen. Se tukee lapsen kasvun myötä tapahtuvia siirtymävaiheita. Tommola-talossa tarjotaankin lisäksi varhaiskasvatusta päivä- ja vuorohoitolapsille että esiopetusta.

  Tutustu perhekeskuksen toimintaan ja avoimeen varhaiskasvatukseen perhekeskuksen verkkosivuilla!