Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Vauvakahvila. Kuva: Sami Soljansaari, Heinolan kaupunki.
 • Avoin varhaiskasvatus

  Heinolassa avointa varhaiskasvatusta tarjotaan Tommolan perhekeskuksessa, Elämänkaaritalossa ja Kailaan päiväkodin taidepainotteisessa kerhossa musiikkiopistolla 31.5.18. asti. Kerhon toimintaa, painopistealueita ja toimintatiloja suunnitellaan uudelleen alkukevään 2018 aikana 13.8.18 alkavalle kerhon toimintavuodelle.

  Avoin varhaiskasvatus on tarkoitettu ensisijaisesti perheille, jotka hoitavat lapsiaan kotona. Avoimen varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen ja koko perheen hyvinvointia.

  Liikuntapainotteinen leikkitupa- ja taidepainotteinen kerho ovat lasten kerhoja. Muihin avoimen toiminnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin voivat osallistua äidit, isät tai muut lapselle läheiset aikuiset yhdessä lapsen kanssa. Avoimen varhaiskasvatuksen toimintaan kuuluvat kerhojen lisäksi mm. avoin päiväkoti, vauvakahvila ja pihaleikkitoiminta.

  Tommola-talon toimintakulttuuriin kuuluu yhteistyö yli ryhmärajojen. Se tukee lapsen kasvun myötä tapahtuvia siirtymävaiheita. Tommola-talolla tarjotaankin myös päivähoitoa ja esiopetusta.

  Tutustu perhekeskuksen toimintaan ja avoimeen varhaiskasvatukseen perhekeskuksen verkkosivuilla!