Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Rekrykuva Redlandilta.
 • Avoimet työpaikat

  Tutustu meihin työnantajana ja hae meille töihin!

  Heinola hakee aktiivisesti eri alojen osaavia asiantuntijoita ja sijaisia. 

  Kaupungin avoimista työpaikoista ilmoitetaan pääsääntöisesti Kuntarekry-palvelussa. 

  Etsimme lisäksi 100 osaajaa Heinolan yrityksiin. Katso lisätiedot täältä.

  • 10.07.2020

   Valmisteluasiantuntija

   Valmisteluasiantuntija työstää yhdessä johtavien viranhaltijoiden kanssa sosiaali- ja terveyspalvelujen asioita. Hän koordinoi ja valmistelee toimialan hankkeita sekä toimii sähköisen viestinnän tukena. Lisäksi hän koordinoi toimialatasoista kehittämistyötä ja tukee tiedolla johtamista.

   Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus sosiaali- ja terveyspalveluista.
   Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

   Lue lisää >>
  • 29.06.2020

   Varhaiskasvatuksen opettajat, taide- ja liikunta

   Oletko hakemamme reusrssiopettaja, vai liikunnan- tai taiteen ammattilainen? Liikunnnanohjaaja, kuvataiteen opettaja, opintoja taito- ja taideaineissa?

   Haemme yhteensä neljää työntekijää, tehtävien sijoituspaikka on Heinolan varhaiskasvatus. 3.8.2020-31.12.2021.
   Kyseessä on hanketyö, henkilöt toimivat arjen lapsiryhmätyössä eri päiväkodeissa. Liikunnan -ja taidekasvatuksen osalta niiden osioiden kehittäminen varhaiskasvatuksessa on keskeistä. Heinolna varhaiskasvatus koostuu 5 varhaiskasvatusalueesta, joilla toimii noin 10 yksikköä. Esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa meillä on n. 600 lasta. Yksikkömme ovat pieniä ja luonto on lähellä.

   Kelpoisuusvaatimuksena opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Liikunta- ja taidekasvattajalta edellytämme soveltuvaa (korkeakoulu) tutkintoa niiltä aloilta, ja kokemus lasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

   Palkka varhaiskasvatuksne opettajilla 2560,08,
   Taide ja liikuntakasvattaja 2458,03

   Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

   Koeaika 6kk.

   Arvostamme työkokemusta, joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

   Hakemukset jätetään verkkopalvelun www.kuntarekry.fi kautta (työavain 302810).

   Lue lisää >>
  • 03.07.2020

   Varhaiskasvatuksen opettaja (216146)

   Tehtävän sijoituspaikka on Jyrängön päiväkoti. 3.8.2020-2.4.2021

   Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden mukaisesti.

   Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

   Koeaika 5kk.

   Tehtävässä edellytetään kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä.

   Arvostamme joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

   Hakemukset jätetään verkkopalvelun www.kuntarekry.fi kautta (työavain 286762).

   Lue lisää >>
  • 06.07.2020

   Erityiskasvatuksen päivähoitaja

   Tehtävän sijoituspaikka on Heinolan kaupungin esiopetusryhmät.

   Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden mukaisesti.

   Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

   Koeaikaa käytetään.

   Tehtävässä edellytetään kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä.

   Arvostamme työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä, joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

   Hakemukset jätetään verkkopalvelun www.kuntarekry.fi kautta (työavain 302803).

   Lue lisää >>
  • 03.07.2020

   KOTIHOIDON VASTUULÄÄKÄRI/OSASTONYLILÄÄKÄRI

   Nykyisen kotihoidon vastuulääkärimme jäätyä eläkkeelle, meillä on haettavana kotihoidon vastuulääkärin virka kotihoidon ja asumispalveluiden piirissä olevia asiakkaitamme varten.
   Kotihoidon vastuulääkärin työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Olimme tänä vuonna Lääkäriliiton laatupalkintofinaalissakin vastuulääkäritoiminnan kehittämistyöhön liittyen.

   Lisäksi terveyskeskuksessamme on kaksi akuuttihoitoon ja kuntoutukseen keskittyneitä vuodeosastoja, joista toiselle n.16- paikkaiselle osastolle haemme nyt osastonylilääkäriä.

   Työssä tarvitaan hyvää yleislääkärin tai geriatrin ammattitaitoa, vankkaa kokemusta geriatristen potilaiden hoidosta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja innostusta toiminnan moniammatilliseen kehittämiseen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tavoitteenamme on hoitaa ikääntyneet niin hyvin, että he pärjäävät kotona mahdollisimman pitkään. Olemme olleet ylpeitä toiminnastamme ja innokkaita kehittämään.

   Jotta työn aloittaminen sujuu mukavasti, perehdytämme sinut hyvin.
   Työyhteisö on todella mukava ja osaksi kollegajoukkoamme on helppo tulla.

   Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja hyvä suomen kielen taito. Eduksi katsotaan kokemus geriatristen potilaiden hoidosta, ja etenkin yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkärin tutkinto. Meillä on sekä yleislääketieteen että myös geriatrian koulutusoikeus. Palkkaus määräytyy hakijan pätevyyden mukaan (paikallissopimus).

   Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.
   Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta
   Käytämme 6 kk koeaikaa.

   Lue lisää >>
  • 03.07.2020

   Määräaikainen koulunkäynninavustaja

   Haemme joukkoomme työhönsä sitoutunutta, lapsia tukevaa koulunkäynninavustajaa.

   Keskeisiä tehtäviä ovat perusopetuksen 1. - 6. luokkalaisten oppilaiden ohjaaminen yleisopetuksen ryhmissä. Työn suorituspaikka on Myllyojan koululla Heinolassa. Tuntimäärä on 28,5 tuntia viikossa. Työ sijoittuu 4 päivänä viikossa Myllyojan yksikköön ja yhtenä päivänä viikossa Vierumäen yksikköön. Työ alkaa 12.8.2020 ja päättyy 4.6.2021.

   Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

   Eduksi katsotaan työkokemus perusopetuksessa avustajan/ohjaajan tehtävässä.

   Koeaikaa käytetään, joka on 3 kk.

   Lue lisää >>
  • 01.07.2020

   Sairaanhoitaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut


   Haemme perusterveydenhuollon aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluihin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

   Täydennämme olemassa olevaa mielenterveys- ja päihdetyön työryhmää keskittämällä ikäihmisten mielenterveys- ja päihdepalvelut yhtenäiseksi osaksi avohuollon mielenterveys- ja päihdetyön palvelukokonaisuutta.

   Sairaanhoitajan työtehtävät käsittävät aikuisväestön avoterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdetyön painottuen ennaltaehkäisevään mielenterveyteen ja elämän kriisitilanteisiin liittyvään lyhytaikaiseen hoitoon ja tuen tarpeisiin.

   Työtehtäviin kuuluu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palvelutarpeen arviointia, kuntoutumisen seurantaa, konsultaation ja psyykkisen tuen antaminen.

   Tehtävään hakiessa luetaan eduksi hakijan aikaisempi työkokemus asiakastyöstä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa.

   Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, positiivista ja reipasta asennetta sekä kykyä toimia itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa.

   Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

   Palkkaus KVTES:n mukaan ja tehtävässä on koeaika.

   Lue lisää >>
  • 01.07.2020

   Koulupsykologin sijaisuus (217002)

   Heinolan kaupungin hyvinvoinnin ja terveydenedistämisen palvelualueella olevassa opiskeluhuollossa on avoinna koulupsykologin sijaisuus ajalla 3.8.2020 - 5.1.2021. Palvelualueen tiimiin kuuluvat koulupsykologien lisäksi vastaava kuraattori, koulukuraattorit, perhekuraattori sekä maahanmuuttokoordinaattori. Myös kaupungin hyte-työtä koordinoidaan tiimistä käsin. Erityisinä painopisteinä Heinolassa on yhteisöllisen opiskeluhuollon kehittäminen.

   Keskeisiä työtehtäviä ovat lasten ja nuorten koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvät tukikeskustelut, psykologiset tutkimukset ja tukitoimien suunnittelu yhteistyössä oppilaan, huoltajien, koulun henkilöstön sekä tarvittaessa muiden verkostojen kanssa. Lisäksi työssä on mahdollista panostaa ryhmä- ja luokkakohtaisen työskentelyn ja konsultoivan työotteen vahvistamiseen. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen työn, hyvän työyhteisön ja työnohjauksen.

   Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Työ edellyttää hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta koulupsykologin työstä sekä kiinnostusta yhteisöllisen oppilashuoltotyön kehittämiseen. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

   Tehtäväkohtainen palkka on 3712,21 euroa. Palvelussuhteen ehdot määrittyvät KVTES:n mukaan.
   Koeaika 2 on kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.


   Lue lisää >>
  • 01.07.2020

   TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRI

   Heinolan kaupungissa on haettavana 31.8.2020 mennessä

   TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN PITKÄAIKAINEN VIRANSIJAISUUS

   Työn kesto yli 12 kuukautta

   Tule vireään ja osaavaan joukkoomme kehittämään tuloksellista ja korkeanlaatuista suun terveydenhuoltoa.
   Haetaan hammaslääkärin sijaista kokoaikaiseen toimeen ainakin 21.8.2021 asti, jatko mahdollinen.

   Työmme on monipuolista. Annamme asiakkaillemme yksilöllistä ystävällistä palvelua ja hellävaraista hoitoa lapsista vanhuksiin.
   Koulutusmahdollisuutemme ovat erinomaiset ja työaikamme joustavia. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

   Terveyskeskuksessamme on käytössä LifeCare- potilastietojärjestelmä ja hammaskuvaukset on digitalisoitu. Hammashoitolassa oma OPTG:n ja kallolateraalin kuvausmahdollisuus. Meillä on myös mahdollisuus mm. suukirurgian konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen sekä oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatioon. Jonoja hammashoitoon ei ole.

   Arvostamme aiempaa työkokemusta terveyskeskushammaslääkärin tehtävistä, asiakaskeskeistä työskentelytapaa, itsenäistä päätöksentekokykyä ja muutoskyvykkyyttä. Lisäksi huomioimme erityisesti kiinnostuksen, kokemuksen ja halun perehtyä protetiikkaan.

   Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

   Myös lähiaikoina valmistuvat huomioidaan.

   Valintaan vaikuttaa myös henkilökohtaiset ominaisuudet.
   Toivomme Sinulta korkean ammattitaidon lisäksi joustavuutta, positiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Haluamme Sinun olevan tiimipelaaja, joka osaa toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

   Kilpailukykyinen palkkaus pohjautuu voimassa olevaan KVTES:een ja lääkärisopimukseen.
   Palkkapyynnön voi myös esittää.

   Työ alkaa sopimuksen mukaan.

   Avointa työpaikkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus, johon pyydetään liittämään CV.
   Hakemukset liitteineen pyydetään osoittamaan 31.8.2020 klo 15.00 mennessä
   Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

   Ennen valinnan vahvistamista hakijan tulee esittää työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan.
   Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja.
   Noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

   Toimi nopeasti, sille aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti tehtävään sopivan työntekijän löydyttyä!

   Tervetuloa Heinolaan ja meidän hyväntuuliseen työyhteisöömme!

   Lue lisää >>
  • 09.07.2020

   Peruskoulun lehtorin (BG, TE) viransij. (103056)

   Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluiden Lyseonmäen koulussa on haettavana peruskoulun lehtorin viransijaisuus ajalle 10.8.2020-31.7.2021.

   Opetusaineina ovat 7.-9.-luokkien biologia, maantieto ja terveystieto. Opetustunteja on 22, jotka jakautuvat biologiaan 9 vvt, maantietoon 3 vvt ja terveystietoon 10 vvt. Hakijalta toivotaan monipuolista aineenhallintaa ja kykyä toimia yläkoulussa kasvattajana. Hakijalta toivotaan valmiutta toimia luokanvalvojana, jolloin luokanvalvojuus mukaan lukien täyttyisi opetusvelvollisuus 23 vvt.

   Valinnassa otetaan huomioon kelpoisuus, ammatillinen osaaminen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus, oppilaslähtöinen toimintatapa sekä soveltuvuus yläkoulun työyhteisöön. Kelpoisuus virkaan määräytyy KelpA 986/1998 mukaan. Koeaika on kaksi kuukautta. Valitun on esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.

   Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, on toimitettava kuntarekry.fi-palvelun kautta 30.7.2020 klo 12.00 mennessä.

   Heinolan opetus- ja koulutuspalveluissa on eteenpäin pyrkivä toimintakulttuuri. Heinola panostaa voimakkaasti muun muassa koulurakennusten uudistamiseen tavoitteena terveet ja pedagogisesti toimivat yksiköt. Kouluissa on innovatiivinen ja kehittämissuuntautunut henkilökunta, joka toimii moniammatillisesti verkostoituen. Lyseonmäen koulu on noin 520 oppilaan yläkoulu, jossa toimii myös pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmiä. Kaikki seitsemäsluokkalaiset saavat syksyllä käyttöönsä oman kannettavan tietokoneen.

   Lue lisää >>
  • 26.06.2020

   Kiinteistörekisterinhoitaja (200192)

   Heinolan kaupunki julkistaa uudelleen haettavaksi kiinteistöt- ja mittausyksikköön kiinteistörekisterinhoitajan tehtävän, vakinaiseen työsuhteeseen.

   Kiinteistörekisterinhoitajan pääasiallinen tehtävä on vastata kiinteistörekisterin ylläpidosta, toimitusvalmisteluista ja arkistoinnista sekä vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävän keskeinen osa on kiinteistötoimitusten itsenäinen valmistelu, toimitusten käytännön järjestelyt ja toimituksen jälkeen rekisteröinnit. Tehtävään kuuluu myös lainhuutojen hakemiset sekä kiinnitystehtävät. Kiinteistöinsinöörinä toimii maanmittauslaitoksen toimitusinsinööri.

   Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattitutkinto (esim. kartoittaja) tai riittävää työkokemusta kiinteistörekisterihoitajan tehtävistä. Eduksi katsomme työkokemuksen kiinteistörekisterinhoitajan tehtävistä, maanmittausalan tuntemuksen, kiinteistötietojärjestelmän (KTJ) hallinnan, Trimble Locus paikkatieto-ohjelmiston hallinnan sekä hyvät tietotekniset taidot.

   Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työaika on 36,75 h/vk.

   Tehtävään valittavan on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.


   Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

   Lue lisää >>
  • 09.07.2020

   samanaikaisopettaja (503049)

   Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluissa on haettavana päätoiminen tuntiopettajan tehtävä samanaikaisopettajuuteen määräaikaisesti ajalle 10.8.2020-31.7.2021. Sijoituspaikkana palvelussuhteen alkaessa on Lyseonmäen koulu.

   Samanaikaisopettaja toimii pääasiassa yhdessä muiden opettajien kanssa. Samanaikaisopettajan resurssia kohdistetaan erityisesti luokkiin, joissa on esimerkiksi tehostetun tai erityisen tuen oppilaita. Opetettavina aineina voivat olla kaikki yläkoulun oppiaineet, joten hakijalta toivotaan opetusaineiden laajaa hallintaa. Erityisesti hakijalta toivotaan joko kielten tai matemaattisten aineiden hallintaa. Opetusvelvollisuus on 24 ja tunteja on vähintään opetusvelvollisuuden verran.

   Valinnassa otetaan huomioon kelpoisuus, ammatillinen osaaminen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus, oppilaslähtöinen toimintatapa sekä soveltuvuus yläkoulun työyhteisöön. Kelpoisuus virkaan määräytyy KelpA 986/1998 mukaan.

   Koeaika on kaksi kuukautta. Valitun on toimitettava lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.

   Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, on toimitettava kuntarekry.fi-palvelun kautta 30.7.2020 klo 12.00 mennessä.

   Heinolan opetus- ja koulutuspalveluissa on eteenpäin pyrkivä toimintakulttuuri. Heinola panostaa voimakkaasti muun muassa koulurakennusten uudistamiseen tavoitteena terveet ja pedagogisesti toimivat yksiköt. Kouluissa on innovatiivinen ja kehittämissuuntautunut henkilökunta, joka on tottunut toimimaan moniammatillisesti verkostoituen. Lyseonmäen koulu on noin 520 oppilaan yläkoulu, jossa toimii myös pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmiä.

   Lue lisää >>
  • 29.06.2020

   Varhaiskasvatuksen opettaja (216158)

   Tehtävän sijoituspaikka on Rainion päiväkoti.

   Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden mukaisesti.

   Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

   Koeaikaa käytetään.

   Tehtävässä edellytetään kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä.

   Arvostamme työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä, joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

   Hakemukset jätetään verkkopalvelun www.kuntarekry.fi kautta (työavain 286851).

   Lue lisää >>
  • 06.08.2019

   Sairaanhoitaja, lähihoitaja

   Haemme sairaanhoitajia ja lähihoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalle. Tällä hetkellä etsimme erityisesti lyhytaikaisista, äkillisistä sijaisuuksista kiinnostuneita työntekijöitä, joilla on valmiudet ottaa vastaan äkillinen sijaisuus seuraavissa yksiköissä: terveyskeskuksen vastaanottopalvelut, vuodeosasto, kotihoito, kotisairaala, ikääntyneiden asumispalvelut, vammaisten asumispalvelut. Voit katsoa esittelyvideon alla olevasta osoitteesta:

   https://www.youtube.com/watch?v=N26vFVVT8H8&feature=youtu.be

   Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tai lähihoitajan tutkinto. Sijaisuuksissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Keikkatyöhön otamme myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita.

   Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja sovi sen jälkeen haastatteluajasta Rekrytointiyksikön koordinoivan hoitajan Hanna Kiurun kanssa puh: 044 769 4320.

   Haastattelussa hakijan tulee esittää alkuperäiset tutkinto - ja työ- /palvelutodistukset sekä henkilöllisyystodistus. Opiskelijoilta edellytetään alkuperäistä opintorekisteriotteen esittämistä. Mikäli teet jo meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käy silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä. Hakijan on rekisteröitymisen jälkeen pidettävä itse yhteys- ja käytettävyystietonsa ajan tasalla.

   Lue lisää >>