Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Rekrykuva Redlandilta.
 • Avoimet työpaikat

  Heinola hakee aktiivisesti eri alojen osaavia asiantuntijoita ja sijaisia. 

  Kaupungin avoimista työpaikoista ilmoitetaan pääsääntöisesti Kuntarekry-palvelussa

  • 25.11.2020

   Sairaanhoitaja

   Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Heinolan kaupungin terveyspalveluihin vastaanotolle. Arvostamme kykyä moniammatilliseen tiimityöhön, myönteistä asennetta uuden oppimiseen sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.
   Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto, lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Koeaika 6 kk

   Lue lisää >>
  • 24.11.2020

   TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS

   Heinolan kaupungissa on haettavana 14.12.2020 mennessä

   TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS

   Työn kesto yli 6 kuukautta

   Tule vireään ja osaavaan joukkoomme kehittämään tuloksellista ja korkeanlaatuista suun terveydenhuoltoa.
   Haetaan hammaslääkärin sijaista kokoaikaiseen toimeen ainakin 21.8.2021 asti, jatko mahdollinen.

   Työmme on monipuolista. Annamme asiakkaillemme yksilöllistä ystävällistä palvelua ja hellävaraista hoitoa lapsista vanhuksiin.
   Koulutusmahdollisuutemme ovat erinomaiset ja työaikamme joustavia. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

   Terveyskeskuksessamme on käytössä LifeCare- potilastietojärjestelmä ja hammaskuvaukset on digitalisoitu. Hammashoitolassa oma OPTG:n ja kallolateraalin kuvausmahdollisuus. Meillä on myös mahdollisuus mm. suukirurgian konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen sekä oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatioon. Jonoja hammashoitoon ei ole.

   Arvostamme aiempaa työkokemusta terveyskeskushammaslääkärin tehtävistä, asiakaskeskeistä työskentelytapaa, itsenäistä päätöksentekokykyä ja muutoskyvykkyyttä.
   Lisäksi huomioimme erityisesti kiinnostuksen, kokemuksen ja halun perehtyä protetiikkaan.

   Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.
   Myös lähiaikoina valmistuvat huomioidaan.

   Valintaan vaikuttaa myös henkilökohtaiset ominaisuudet.
   Toivomme Sinulta korkean ammattitaidon lisäksi joustavuutta, positiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Haluamme Sinun olevan tiimipelaaja, joka osaa toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

   Kilpailukykyinen palkkaus pohjautuu voimassa olevaan KVTES:een ja lääkärisopimukseen. Palkkapyynnön voi myös esittää.

   Työ alkaa 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

   Avointa työpaikkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus, johon pyydetään liittämään CV.
   Hakemukset liitteineen pyydetään osoittamaan 14.12.2020 klo 15.00 mennessä
   Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

   Ennen valinnan vahvistamista hakijan tulee esittää työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja.
   Noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

   Toimi nopeasti, sille aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti tehtävään sopivan työntekijän löydyttyä!

   Tervetuloa Heinolaan ja meidän hyväntuuliseen työyhteisöömme!

   Lue lisää >>
  • 16.11.2020

   Sosiaaliohjaaja

   Haemme Heinolan perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdetyöryhmään sosiaaliohjaajaa, joka vastaa omalta osaltaan sosiaalihuoltolain mukaisesta palvelutarpeen arvioinnista mielenterveys- ja päihdetyöryhmässä.

   Tehtävän tarkoituksena on asiakkaiden sosiaalisen toimintakyvyn ja osallisuuden edistäminen, syrjäytymisen ehkäiseminen ja hyvinvoinnin lisääminen vahvistamalla elämänhallintaa ja toimintakykyä.

   Sosiaaliohjaajan keskeisinä työtehtävinä on antaa yksilöille, perheille ja yhteisöille neuvontaa, ohjausta ja tukea palvelujen käytössä ja osallistua mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumis- ja laitoshoidon tarpeiden arviointiin yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa.
   Kelpoisuusehdot tehtävään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen pätevyys.
   Muut palvelusuhteen ehdot KVTES:n mukaan.


   Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

   Lue lisää >>