Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Asioi verkossa

Riskiryhmien maksuttoman Kausi-influenssarokotteen sähköinen ajanvaraus

Influenssarokotteen saavat kansallisessa ohjelmassa maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja:

  • kaikki 65-vuotta täyttäneet
  • sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmiin kuuluvat
  • vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri
  • alle 7-vuotiaat lapset
  • raskaana olevat naiset
  • varusmiespalveluksensa aloittavat miehet ja vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavat naiset.

Ajanvaraus edellyttää henkilökohtaista sähköistä tunnistautumista. Mikäli perheessä on useampia rokotettavia, tulee jokaisen varata oma rokotusaika. Puolesta asiointi ei sähköisessä ajanvarauksessa ole mahdollista. Mikäli et voi varata aikaa sähköisesti, soita 044 587 1475 (ma-pe klo 8-15).

Katso sähköisen ajanvarauksen vahvistuksesta vastaanottaja -tieto. Influenssarokotus 1, 2, 3 ja 4 sisäänkäynti F-oven (pääoven) kautta. Influenssarokotus 5 ja 6 sisäänkäynti B-ovesta.

Omaolo -oire- ja palveluarviot

Omaolosta löydät sosiaali- ja terveyspalvelut, nopeasti ja esteettömästi, ympäri vuorokauden – vaikka kotisohvalta käsin! Omaolon antamat suositukset ovat aina henkilökohtaisia. Ne perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja kansallisesti yhteisesti sovittuihin kriteereihin. Halutessasi voit tallentaa ja lähettää täyttämäsi oirearvion terveydenhuollon ammattilaisen käsiteltäväksi. Heinolan terveyskeskuksen sairaanhoitajat vastaavat Omaolon kautta lähetettyihin oirearvioihin ma-to klo 8-15 ja pe klo 8-14.

Ajanvaraus

Laboratorion, lastenneuvolan sekä ehkäisy- ja perhesuunnitteluvastaanoton ajanvaraus, ajanvarauksen siirto ja peruminen.

Esitietolomakkeet

Lomakkeet äitiys- ja lastenneuvolaan sekä ehkäisyneuvolaan

Omakanta

Reseptien uusiminen ja hoitotahto

Ota yhteyttä sosiaalihuoltoon

Täällä voit tehdä lastensuojeluilmoituksen, ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeesta (huoli-ilmoitus) tai yhteydenoton sosiaalihuollon tarpeen arvioimiseksi. Ilmoituksen tekeminen edellyttää, että tiedät ilmoitusta koskevan henkilön henkilötunnuksen. Muussa tapauksessa voit hoitaa asian puhelimitse.

Sähköinen terveystarkastus ja valmennus

Terveystestejä