Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
23.09.2020

Asioi Suomi.fi-viestipalvelun kautta nyt myös varhaiskasvatuspalveluissa

Heinolan kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on otettu käyttöön oma Suomi.fi-viestikanava. Aiemmin kaupungilla on ollut jo käytössä Suomi.fi-viestikanavat kirjaamoon ja sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Suomi.fi-viestipalvelu on sähköinen asiointikanava, jonka kautta voit lähettää viestejä ja asiakirjoja tietoturvallisesti nyt myös varhaiskasvatuspalveluihin. Varhaiskasvatuksella on käytössä myös oma erillinen sähköinen asiointipalvelu, WEB-palvelu, jonka kautta voit mm. hakea päivähoitoa ja toimittaa tulotietoja. Suomi.fi-viestipalvelu täydentää varhaiskasvatuksen sähköistä asiointia.

Suomi.fi-palvelussa vahvistat henkilöllisyytesi vahvalla tunnistautumisella (pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella). Tällöin sinun ei tarvitse erikseen allekirjoittaa liitteenä lähetettävää lomaketta. Suomi.fi-viestipalveluun pääset kirjautumaan osoitteessa www.suomi.fi/viestit.

Suomi.fi-ohjebanneri

Ota Suomi.fi-palvelu käyttöön

Voit ottaa viestipalvelun helposti käyttöön kirjautumalla Suomi.fi-sivustolle pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelun käyttöönoton yhteydessä annat suostumuksen kaikkien viranomaisviestien toimittamiseen sähköisesti palveluun.

Suostumuksen jälkeen Suomi.fi-viestejä käyttävät organisaatiot voivat toimittaa sinulle viestejä ja päätösasiakirjoja sähköisesti palveluun. Mikäli otat Suomi.fi-viestipalvelun käyttöön, sinulle toimitetaan jatkossa asiakirjat pääasiallisesti Suomi.fi-palvelun kautta paperipostin sijaan. Varhaiskasvatuksen päätökset toimitetaan kuitenkin edelleen erillisen WEB-palvelun kautta.

Viestipalvelun asetuksissa määrittelet sähköpostiosoitteen, johon saat ilmoitukset palveluun saapuneista viesteistä. Asetuksissa voit myös halutessasi muuttaa viestien toimitustavaksi paperipostin. Voit muuttaa palvelun asetuksia koska tahansa.

Lisätietoja

Teija Ylönen
Palveluasiantuntija
Varhaiskasvatuspalvelut
puh. 044 797 7063
teija.ylonen(at)heinola.fi

Malgorzata Juvonen
Tietohallintopäällikkö
puh. 044 797 6000
malgorzata.juvonen(at)heinola.fi

Kategoria: