Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
07.05.2019

Asemanseudun kehittämisestä ideointi- ja keskustelutilaisuus 16.5. klo 17 alkaen Spotissa

Asemanseutu ilmakuvasta

Asemanseudun kehittämisestä järjestetään keskustelutilaisuus Spotissa, Wanhalla Lehtitalolla, 16.5. klo 17 alkaen. Tilaisuudessa pääset kuulemaan, osallistumaan, ideoimaan ja keskustelemaan alueen tulevaisuudesta kahvin ja pikku purtavan äärelle. Kysymyksiä alueen kehittämisessä ovat: Miten sinä näkisit alueen kehittyvän, mitä alueelta puuttuu, mitä siellä tulee säilyttää, kenelle aluetta tulisi suunnata.

Lahden ammattikorkeakoulun suomalaiset ja kansainväliset master-opiskelijat (YAMK) ovat Kaupunkialueiden kehittäminen ja vuorovaikutus (Urban and Communicative Development) kurssissa tutustuneet ja tutkineet asemanseudun aluetta ja esittelevät ryhmätöinä tehtyjä ideoita alueen kehittämiseksi. Kurssin tavoitteena on kaupunkialueiden ja tilojen kehittäminen vuorovaikutuksessa asukkaiden ja yritysten kanssa.

Kurssin ryhmät ovat tehneet alueanalyysejä asemanseudun alueesta ja ehdotuksia alueen kehittämismahdollisuuksista, joihin tarvitaan nyt kaupunkilaisten ja paikallisten yritysten ideointia ja kommentointia. Voisiko alueesta syntyä vaikkapa Heinolalaisten uusi oma olohuone.

Aika:

16.5. klo 17-

Paikka:

SPOTTI - avoin etätyö- ja kokoustila
Lampikatu 8 C, 18100 Heinola

Lisätietoja:

Kaavoitusarkkitehti
Juha Poskela
p. 044 769 4367
juha.poskela(at)heinola.fi

Kategoria: