Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
15.12.2017

Anja Mikonsaaren valokuvanäyttely avautuu kulttuuritoimistossa

Heinolalaisen Anja Mikonsaaren valokuvanäyttely Neljä vuodenaikaa avautuu Heinolan kulttuuritoimistossa lauantaina 16.12. Aiemmin Mikonsaaren kuvia on ollut esillä Heinolassa mm. lintutarhalla, kirjastossa ja vesitornilla. Omien näyttelyidensä lisäksi Mikonsaaren ottamia kuvia on voinut katsella Heinolan kameraseuran näyttelyissä.

Mikonsaari innostui omien sanojensa mukaan valokuvaamisesta toden teolla muutama vuosi sitten.
- Valokuvaamiseen uppouduin ensimmäisen kerran vasta eläkkeelle jäämisen myötä. Valokuvaaminen tuo ihanasti väriä elämään ja erityisesti luontokuvaaminen on lähellä sydäntäni. Luonto väreineen muuttuu koko ajan ja luo jatkuvasti uutta kuvattavaa, Mikonsaari kertoo.

Kaikki Mikonsaaren näyttelyssä nähtävät kuvat ovat Heinolassa otettuja. Vuodenaikojen vaihtelut ja muuttuva luonto synnyttivät Mikonsaaren näyttelylle sen teeman.
- Neljä vuodenaikaa oli alkuperäinen idea, jonka varaan näyttelyä lähdettiin suunnittelemaan. Etenkin ulkomaalaisille vieraille vaihtuvat vuodenaikamme ovat suuri ihmetyksen aihe. Kuvia eri vuodenajoista löytyy minulta paljon, joten materiaalia näyttelyyn oli tarjolla riittämiin, Mikonsaari toteaa.

Kategoria: Kulttuuri