Riskiryhmien rokotukset jatkuvat ensi viikolla

Riskiryhmien rokotukset jatkuvat ensi viikolla (vk 15). Riskiryhmän 1 rokotukset jatkuvat kokonaisuudessaan 16–69-vuotiaille, ja rokotuksia laajennetaan riskiryhmään 2 kuuluville 65–69-vuotiaille. Näihin ryhmiin kuuluvien ajanvaraus aukeaa maanantaina 12.4. kello 9.00.

Alle 65-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville annetaan Modernan rokotetta ja 65–69-vuotiaille AstraZenecan rokotetta. Riskiryhmään 1 kuuluvat 16–17-vuotiaat saavat Pfizer-BioNtechin rokotteen. Ajanvaraus ainoastaan puhelimitse. Asiakas ei voi valita käytettävää rokotetta, eikä lääkäri voi määrätä käytettäväksi toista vaihtoehtoista rokotetta. Ainoat poikkeukset ovat vakava allergia jollekin rokotuksen aineelle tai AstraZenecan kohdalla aiemmin sairastettu sinustromboosi eli aivolaskimotukos tai hepariinihoitoon liittyvän trombosytopenia.

Soitamme uuden ajan niille riskiryhmäläisille, joiden aikaisempi ajanvaraus peruuntui.

Riskiryhmät voi tarkistaa ajanvarauksen sivulta.

Jatkamme myös jo aiemmin aloitettuja 70-vuotta täyttäneiden rokotuksia. Soitamme ajan niille, jotka ovat aiemmin soittaneet ajanvarauspuhelimeemme, mutta eivät vielä ole saaneet rokotusaikaa.

Puheluissamme on nyt ruuhkaa, useita satoja soittoja jonossa, joten takaisinsoitto voi kestää useamman päivän!

Tiedotamme myöhemmin mikä tehosterokote annetaan niille alle 65-vuotiaille, jotka ehtivät saada AstraZenecan rokotteen.  Tehosterokoteajan lähetämme kirjeellä kotiosoitteeseen.

Koronarokotus_2
Terveydenhoitaja antaa koronarokotuksen olkavarteen.
Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu