Päijät-Hämeen hyvinvointialue: Koronarokotuksen saa huhtikuun alusta lähtien Lahden sote-keskuksesta 

Päijä-Hämeen hyvinvointialueen logo

Koronarokotusten tarve on vähentynyt, ja hyvinvointialueella annetaan enää muutama koronarokote päivittäin. Tästä syystä hyvinvointialue keskittää toistaiseksi koronarokotukset huhtikuun 1. päivästä lähtien Lahden sote-keskukseen. Sen jälkeen muista sote-keskuksista ei voi enää hakea koronarokotusta. Myös Trion rokotuspiste lopettaa toimintansa 31. maaliskuuta jälkeen. 

Rokotuspisteeltä voivat kaikki Päijät-Hämeen hyvinvointialueen koronarokotukseen oikeutetut asukkaat hakea rokotuksen ilman ajanvarausta walk-in-periaatteella. Rokotuspiste on auki maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 8–10. Lisäksi tiistaisin rokotuksen saa ennakkoon varatulla ajalla kello 10–17. Ajan Lahden sote-keskuksen rokotuspisteelle voi varata sähköisen ajanvarauksen kautta tai soittamalla omaan sote-keskukseen. 

Koronarokotuspiste sijaitsee Lahden sote-keskuksen tartuntatautien vastaanotolla, osoitteessa Harjukatu 48, ja sinne kuljetaan Hämeenkadun puoleisesta ovesta. Ovessa lukee tartuntataudit ja rokotukset.  

Lisätietoja

vs. avosairaanhoidon tulosaluejohtaja Marianne Wallin
+358 44 416 3656  

rokotuskoordinaattori Henry Raita
+358 40 568 4133 

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue – Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu