Matkahuollon pakettipalvelut siirtyvät Työpaja Torpalle

Postipaketti

Matkahuollon pakettipalvelut siirtyvät uudelle Matkahuolto-asiamiehelle 17. tammikuuta 2022

Palvelut päättyvät nykyisellä asiamiehellä perjantaina 31. joulukuuta 2021. Siirtymäaikana kaupunkilaisia palvelevat Matkahuollon palvelupisteet ja suurempien pakettien kanssa Lahden Matkahuolto.

Uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa Heinolan kaupungin Työpaja Torppa, joka sijaitsee osoitteessa Reumantie 4, 18100 Heinola. Matkahuolto-asiamiehen palveluajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8.00–17.00.

Matkahuolto-asiamiehen lisäksi Heinolassa on yhteensä kahdeksan pakettipistettä ja pakettiautomaattia, joista voi sekä noutaa että lähettää paketteja, esimerkiksi verkkokaupan palautuksia tai verkossa tai Paketit-sovelluksessa etukäteen maksettuja pakettilähetyksiä. Palvelupisteistä voi noutaa ja lähettää lähes kaikki paketit aivan suurimpia paketteja lukuun ottamatta.

Siirtymäaikana 1.–16. tammikuuta 2022 lähin suurempien pakettien käsittelyn tarjoava Matkahuolto on Lahdessa. Lahden Matkahuolto sijaitsee osoitteessa Askonkatu 2, 15100 Lahti ja palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 7.30–18.30.

Matkahuollon palveluiden turvaaminen kaupunkilaisille tärkeää

Matkahuolto on kasvattanut markkinaosuuttaan pakettilähetyksissä vuodesta toiseen. Kuluneena vuonna 2021 verkkokaupan pakettien määrä on noussut 30–40 prosenttia ja kuluttajapakettien määrä 40–50 prosenttia viime vuodesta.

Meille on erittäin tärkeää palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti. Toimivan ja kattavan verkoston ylläpitäminen mahdollistaa matkustaja- ja pakettipalveluiden saatavuuden myös hajaasutusalueille ja pienille paikkakunnille, sanoo Matkahuollon Pakettipalvelujen johtaja Kati Nevalainen.

Matkahuollon palveluverkostoon kuuluu yli 2000 palvelupistettä ja pakettiautomaattia kautta maan. Vuoden 2021 Brändien arvostus -tutkimuksessa Matkahuolto nimettiin kuljetus- ja logistiikka-alan arvostetuimmaksi toimijaksi, jolla on tutkimuksen mukaan positiivisin imago ja uskollisimmat asiakkaat.

Työpaja Torpan tarjonta laajenee

Työpaja Torppa tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia työelämään tutustumiseen. Erilaisia työelämälähtöisiä pajoja on toista kymmentä, ja Matkahuollon pakettipalveluista syntyy uusi työpajamuoto, kertoo Torpan työpajapäällikkö Paula Tuominen.

Tehty sopimus hyödyttää Torpan asiakkaita ja tukee Torpan taloutta, vahvistaa Torppaa yritysten kumppanina ja on hyödyksi myös kaupunkilaisille säilyttäessään Matkahuollon asiamiespalvelut Heinolassa, arvioi Heinolan kaupungin elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu