Heinolan kunnaneläinlääkäriksi on valittu Jenni Nieminen

Huom! Jennin sukunimi ja vastaanoton osoite on muuttunut 1.9. 2022 alkaen. Jenni Marttila (os. Nieminen) työskentelee osoitteessa Höylääjäntie 2, 18200. Vuoden alussa vaihtuu myös puhelinnumero. Uusi puhelinnumero on: 044 480 1175.

Heinolan kunnaneläinlääkäriksi on valittu Jenni Nieminen. Jenni aloittaa työt Heinolassa 17.1.2022.

Jenni on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta 2017. Hän on toiminut aiemmin kunnaneläinlääkärinä Päijät-Hämeessä ja tehnyt kunnaneläinlääkäreiden sijaisuuksia sekä päivystyksiä. Lisäksi Jenni on toiminut eläinlääkärinä Viiksistä Hännänpäähän Eläinlääkäriasemalla.

Jenni Niemisen tavoittaa Heinolan kunnaneläinlääkärin tutusta numerosta 044 729 7942. Kunnaneläinlääkäreiden puhelinaika ajanvarauksille ja tiedusteluille on arkisin klo 8–9. Jos eläin sairastuu äkillisesti puhelinajan jälkeen eikä puheluun heti vastata, jätä viesti vastaajaan.

Kunnaneläinlääkärit tarjoavat peruseläinlääkäripalveluita kaikille kotieläimille

Kunnaneläinlääkärille voi varata ajan vastaanotolle pieneläimille esim. rokotusta, terveystarkastusta, ihovaivan hoitoa tai eutanasiaa varten. Kunnaneläinlääkärit tekevät myös perusleikkauksia ja hammashoitoja. Tilakäynneillä kunnaneläinlääkärit hoitavat nautoja ja hevosia sekä ja muita kotieläimiä. Kiireellistä hoitoa vaativille potilaille (esim. haavat, tulehdukset, synnytysapu) pyritään järjestämään aina hoito, mikä voi siirtää ajanvarauspotilaiden hoitoa.

Potilaiden hoitotyön lisäksi kunnaneläinlääkärit tekevät valvonta- ja neuvontatyötä sekä hoitavat eläinlääkäripäivystystä. Virka-ajan ulkopuolella kiireellistä eläinlääkärin apua tarvitseville eläimille on järjestetty eläinlääkäripäivystys numeroissa 060039120 / hyötyeläimet ja hevoset ja 0600392121 / lemmikkieläimet.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu