Heinolan kunnaneläinlääkäriksi on valittu Jenni Nieminen

Heinolan kunnaneläinlääkäriksi on valittu Jenni Nieminen. Jenni aloittaa työt Heinolassa 17.1.2022.

Jenni on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta 2017. Hän on toiminut aiemmin kunnaneläinlääkärinä Päijät-Hämeessä ja tehnyt kunnaneläinlääkäreiden sijaisuuksia sekä päivystyksiä. Lisäksi Jenni on toiminut eläinlääkärinä Viiksistä Hännänpäähän Eläinlääkäriasemalla.

Heinolan kunnaneläinlääkärin vastaanotto on jatkossakin Heinolan Eläinlääkäriaseman tiloissa (Reumantie 2, Heinola) arkisin klo 8–16. Aiempi Heinolan kunnaneläinlääkäri Tuomo Tuuli jatkaa toimintaansa yksityisenä eläinlääkärinä Heinolan Eläinlääkäriasemalla.

Jenni Niemisen tavoittaa Heinolan kunnaneläinlääkärin tutusta numerosta 044 729 7942. Kunnaneläinlääkäreiden puhelinaika ajanvarauksille ja tiedusteluille on arkisin klo 8–9. Jos eläin sairastuu äkillisesti puhelinajan jälkeen eikä puheluun heti vastata, jätä viesti vastaajaan.

Kunnaneläinlääkärit tarjoavat peruseläinlääkäripalveluita kaikille kotieläimille

Kunnaneläinlääkärille voi varata ajan vastaanotolle pieneläimille esim. rokotusta, terveystarkastusta,
ihovaivan hoitoa tai eutanasiaa varten. Kunnaneläinlääkärit tekevät myös perusleikkauksia
ja hammashoitoja. Tilakäynneillä kunnaneläinlääkärit hoitavat nautoja ja hevosia sekä ja muita kotieläimiä. Kiireellistä hoitoa vaativille potilaille (esim. haavat, tulehdukset, synnytysapu) pyritään järjestämään aina hoito, mikä voi siirtää ajanvarauspotilaiden hoitoa.

Potilaiden hoitotyön lisäksi kunnaneläinlääkärit tekevät valvonta- ja neuvontatyötä sekä hoitavat eläinlääkäripäivystystä. Virka-ajan ulkopuolella kiireellistä eläinlääkärin apua tarvitseville eläimille on järjestetty eläinlääkäripäivystys numeroissa 060039120 / hyötyeläimet ja hevoset ja 0600392121 / lemmikkieläimet.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu