Harrastetoiminnan järjestäjä − ilmoita harrastuksesi Minun harrastukseni -vihkoon tai Ikäihmisten harrastustoimintaa Heinolassa -vihkoon

Minun harrastukseni- ja ikäihmisten harrastevihkot.

Heinolan kaupunki kerää yhteen toimijoiden tarjoamia kauden 2024-2025 harrastusmahdollisuuksia heinolalaisille, jotta kaikkien on helpompi löytää harrastus. Lapsille, nuorille ja perheille kohdennetut harrastukset kootaan Minun harrastukseni -vihkoon sekä ikäihmisille tarkoitetut harrastukset ja tapahtumat kootaan omaan vihkoon.

Harrastevihot palvelevat käyttäjien lisäksi myös mm. hyvinvointialueen työntekijöitä ja yhteistyötahoja, joiden on helppo tarkistaa esitteestä ajankohtia ja jakaa tietoa kiinnostuneille.

Ilmoittaminen on maksutonta kaikille Heinolassa toimintaa järjestäville tahoille.

Ryhmien ja yleisten tapahtumien ilmoitukset

Minun harrastukseni -vihko jaetaan syyslukukauden alussa kaikille koululaisille reppujakeluna. Lisäksi vihko on jaossa päiväkodeissa, nuorten talossa ja kirjastossa.

Ilmoita toimintasi Minun harrastukseni -vihkoon 9.8. mennessä Webropol- linkistä.

Ikäihmisten harrastustoimintaa Heinolassa -vihkoja on jaossa elokuun lopulla mm. uimahallilla ja kirjastossa.

Ilmoita toimintasi Ikäihmisten harraste -vihkoon 31.7. mennessä johanna.saarinen@heinola.fi. Ilmoita sähköpostissa ryhmät, toimintakausi, hinta, yhteyshenkilö sekä ilmoittautumislinkit.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu