Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Ajankohtaista musiikkiopistossa

Lähiopetus musiikkiopistolla toimii normaalisti. Taiteen perusopetuksen oppilaitoksena noudattamamme Opetushallituksen määräämiä ohjeistuksia liittyen mahdollisiin poikkeusjärjestelyihin opetustoiminnassa, ja noudatamme terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä PHHYKY:n suosituksia liittyen koronaviruksen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin. Lisäinfoa löydätte mm. täältä: Alueelliset suositukset - PHHYKY

 PHHYKY suosittaa maskin käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille.

  • Yli 15-vuotiaita pyydetään aina käyttämään maskia, kun liikutaan tai oleskellaan yhteisissä tiloissa tai oppitunnilla. Myös muskaritunneilla kaikilla aikuisilla tulee olla maski.
  • Pyydämme pienten oppilaiden vanhempia poikkeuksellisesti nyt välttämään oppitunneille osallistumista. Lisäksi toivomme, että odotustilojen ja pääaulan käyttöä minimoitaisiin.
  • Muistetaan aina turvavälit

Poikkeuksina tietysti instrumentit, joita ei voi soittaa maskin kanssa, sekä urheilusuoritukseen verrattavissa olevat tanssitunnit. Kasvomaskin käyttöä ei myöskään edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.

Musiikkiopisto ei kustanna maskeja asiakkailleen. Heinolan kaupunki kuitenkin huolehtii siitä, että myös heikommassa asemassa olevilla on mahdollisuus kasvomaskisuosituksen noudattamiseen. Vähävaraiset asukkaat voivat noutaa kasvomaskipakkauksen ilmaiseksi Heinolan kaupungintalon asiointipisteestä. Kaupungintalo (Rauhankatu 3) on avoinna arkisin klo 9-15.

Musiikkiopistolla panostetaan käsihygieniaan ja ryhmien välisten kontaktien minimointiin. Jokaisen tulee käydä käsipesulla aina taloon tultaessa. Ja kun mennään luokkaan, otetaan käsidesiä pumppupullosta, joita on sijoitettu jokaiseen luokkaan. Opettajat myös ohjeistavat oppilaita luokissa toteutettavista hygieniajärjestelyistä ja sujuvista tuntien siirtymistä.

Nuhaisena tai sairaana oppitunneille ei saa osallistua!

Toivomme myös toimistoon yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla rehtorille etunimi.sukunimi@edu.heinola.fi ja puh. 0500-842 113. Vältättehän toimistotiloissa asiointia.